Flag United Kingdom

Vi er repræsenteret med vores eget kontor og højt professionelt personale med lang logistikerfaring i Storbritannien. Vi tilbyder problemfri transportløsninger med skib, vej og luft fra og til resten af Europa.

 

Med vores placering tæt på London tilbyder vi problemfri fragt, import eller eksporttjenester til og fra Storbritannien ved:

GreatBritain Europe map

 

Transittider i Storbritannien

I Storbritannien har vi faste transittider til alle de nordiske lande med vejtransport og flere ugentlige afgange med søfragt. Vi har faste ruter mellem alle større områder i Europa, og vi har vores egne afdelinger i alle de vigtige lokationer i de nordiske lande.

Stykgods

Sendinger indenfor det Nordiske stykgods netværk er afhentet og leveret af lokale vognmænd. Dette vedrører stykgods op til 2500 kg.

Delvis last (LTL)

Direkte levering af en delvis last  (LTL) i Norden eller via en terminal til dine forsendelser med en vægt på mere end 2500 kg. Speciel afhentning og levering er mulig, samt opbevaring, hvis det er nødvendigt.

Fuldt læs (FTL)

Vi er specialiserede i at håndtere dine komplette læs inden for Norden. Vores mål er at sikre hurtig og pålidelig levering af din fragt til dine kunder. 

Tag kontakt til os for at undersøge, hvordan vi kan støtte din virksomhed med alsidige fragtløsninger i Norden.

Import og eksport Asien/Storbritanien

Gennem lokale kontorer i Indien og Kina tilbyder vi logistiktjenester til import og eksport til Storbritannien. Vi er uafhængige af rederier og arrangerer den bedste transport af dine varer fra Asien. Hvis du har travlt, arrangerer vi luftfragt.

 

Oversigt over postnumre fra Storbritannien

UK postcode map

Priser for transport fra og til Storbritannien

Hvor meget koster fragt til eller fra Storbritannien? Send os en prisforespørgsel, og du vil modtage et uforpligtende tilbud.

 
Thomas Kamp Nielsen

Thomas Kamp Nielsen

Operations Manager Road
Kaj Mousted Hansen

Kaj Mousted Hansen

Operation Manager Rail