Hos ColliCare ved vi at kunder kræver forskellige behov - og dermed forskellige fragtløsninger. Denne løsning er ligeledes optimal for dig, når der er flere variabler på spil i forbindelse med forsendelse af gods.

 

Multimodal transport

Én aftale som sikrer den optimale transportløsning ved store volumener 

Sammensætning af den mest optimale transportløsning kræver planlægning med omtanke. Flere variabler er nemlig på spil - f.eks. transporttid, økonomi og mængden af varerne som skal sendes. 

Gennem én kontrakt, en såkaldt konnossement (bill of lading), er du sikret en løsning hvor der er styr på både transporten, sikkerheden og ansvaret gennem hele det logistiske forløb. 

Det er specielt relevant for virksomheder som skal have fragtet varer i store volumener og på lange afstande hvor en enkelt transportform ikke er holdbar. Jo længere du skal have dine varer fragtet - jo mere kompliceret er det. 

Din virksomheds fordele ved multimodal transport via ColliCare

  • En samlet aftale, hvor ColliCare har ansvaret for din forsendelse hele vejen

  • Reducering af det samlede antal af leverancer

  • Formindskelse af dine transportomkostninger

  • Dine varer kommer sikkert frem - og til tiden

  • Effektiv leveringstid

  • Minimering af de logistiske koordineringer ved shipping 

  • Du undgår at din forsendelse på grund af trængsel på vejene

  • CO2 udledningen er mindre 

Kontakt os for et tilbud på en løsning inden for multimodal transport, og lad os sammen med dig sammensætte en løsning til din virksomheds krav og kriterier.

Flere transportformer betyder en optimal transportløsning fra A til B

Vores multimodale transportløsning er tilpasset dine behov. Vi kombinerer alle vores transportløsninger, som bl.a. består af sø- og luftfragt og/eller bane- og vejtransport, som sikrer at dit cargo når sikkert frem til endedestinationen. 

Vi sørger for levering og afhentning efter behov, ligesom du altid har fuldt overblik over dit gods via vores webbaserede track & trace-system eCare. Med ColliCare som din samarbejdspartner inden for multimodal transport i Danmark og resten af verden får du og din virksomhed en logistisk løsning, der matcher jeres behov.

Full Truck Load (FTL) og stykgods (LTL) 

Din virksomhed får mulighed for en effektiv containertransport ved at vælge ColliCare som jeres leverandør af en multimodal transportløsning. 

Vi afhenter og leverer stykgodssendinger (0-2500 kg) såvel som partigods (+2500 kg) via terminal eller med direkte levering. Ligeledes håndterer vi også af- og pålæsning af den enkelte forsendelse til den næste transportform ved en multimodal løsning. 

Desuden tilbyder vi midlertidig lagring, ompakning af gods samt afhentning og levering på klokkeslæt – også aften og nat. Endelig sørger vi for fortoldning af dine forsendelser i Europa og resten af verden. 

Kort sagt, så er du i trygge hænder du vælger multimodal transport hos os. 

Kontakt os allerede i dag for et tilbud på en effektiv, sikker og integreret transportløsning fra A til B i Danmark eller resten af Europa. 

Jakob Nordborg

Jakob Nordborg

Managing Director Denmark