belgium-flag

ColliCare hjælper dig med dine logistikbehov til og fra Belgien. Vi tilbyder transportløsninger med skib, vej, luft og jernbane fra og til resten af Europa.

Med vores lokale agenter i Belgien og vores medarbejdere i Holland tilbyder vi problemfri fragt med import- eller eksporttjenester med: 

Belgium Europe map

Transittidsplaner Belgien

I Belgien kan vi organisere fragt med skib, lastbil, fly og tog afhængigt af dine behov og din destination. Daglige afgange mellem Belgien og de nordiske lande, Storbritannien og Baltikum. 

Stykgods

Lokale medarbejdere indsamler og leverer stykgods op til 2.500 kg inden for det europæiske stykgodsnetværk.

Stykgods (LTL)

Direkte levering af stykgods (LTL) i Europa eller via en terminal til dine forsendelser med en vægt på mere end 2500 kg. Speciel afhentning og levering er mulig, såvel som opbevaring, hvis det er nødvendigt.

Fuldlæs (FTL)

Vi kan tage os af din fulde lastbiltransport inden for Europa. Vi kan sikre, at din fragt får en sikker rejse til din kunde.

Import og eksport Asien/Belgien

Gennem lokale kontorer i Indien og Kina tilbyder vi høj ekspertise og logistiktjenester til import og eksport til Belgien. Vi er uafhængige af rederier og arrangerer den bedste transport af dit gods fra Asien. Hvis du har travlt, arrangerer vi luftfragt.

Oversigt over postnumre for Belgien

Belgium_postcode.png

Priser for transport fra og til Belgien

Hvor meget koster fragt til eller fra Belgien? Send os en prisforespørgsel, og du vil modtage et uforpligtende tilbud.

 
Thomas Kamp Nielsen

Thomas Kamp Nielsen

Operations Manager Road