Korrekt toldbehandling er en essentiel del af forsendelser uden for EU både i forbindelse med import og eksport. Hos ColliCare kan vi rådgive dig og din virksomhed og hjælpe med fortoldning, så I undgår problemer, forsinkelser og overraskelser i tolden – og dermed sparer omkostninger på jeres forsendelser. 

Fortoldningstjenester

Lad os hjælpe dig med din toldklarering

Effektiv toldbehandling af eksport- og importforsendelser 

Ind- og udførsel af varer kan være en bureaukratisk proces på grund af et tungt told- og afgitfstegelsæt samt tidskrævende processer hos SKAT. Samtidig varierer toldreglerne fra forsendelse til forsendelse – både i kraft af den enkelte vare og på grund af forskellige regler i det enkelte land. 

Af samme grund kan toldbehandling være en ressourcekrævende proces. Hos ColliCare sidder vi dog klar til at sikre dig og din virksomhed en succesfuld og korrekt håndtering af told. Vi samarbejder med toldagenter i Danmark, ligesom vi har egne toldafdelinger i Norge og Sverige.

Dine fordele ved at lade ColliCare stå for fortoldning:

 • Hurtig og enkel ind- og udførsel

 • Dokumenthåndtering af alle typer gods

 • Overblik over dokumentation via vores webbaserede logistiksystem eCare

 • Forbedret arbejdskapacitet

 • Lavere forsendelsesomkostninger

 • Udfyldelse af toldpapirer ved toldpligtige forsendelser 

 

Toldrådgivning – få overblik over fortoldningsprocedurer

Den mest almindelige fortoldningsprocedure er ‘’ordinær indførsel eller udførsel’’ og gælder ved køb og salg af varer. Andre kan for eksempel være: 

 • Midlertidig indførsel eller udførsel
  Varer. som importeres eller eksporteres for midlertidig brug, reparation, bearbejdning eller lignende.
 • Genindførsel eller genudførsel
  Varer, som genindføres eller genudføres, eller midlertidig indførsel eller udførsel. 

 

Det er dog afgørende at vælge den korrekte fortoldningsprocedure, da det i sidste ende kan forhindre forsinkelser under frigivelsesprocessen.

Hos ColliCare bliver du og din virksomhed mødt af et professionelt fortoldningsteam med overblik over de toldregler, der gælder for lige netop jeres forsendelse – uanset om det er import eller eksport. ColliCares toldeksperter er AEO-certificerede inden for arbejde med toldsager, ligesom vi løbende vurderer og ajourfører vores uddannelse i forhold til gældende procedurer på toldområdet. 

Din virksomhed er derfor sikret en omfattende toldrådgivning og dermed en problemfri import og eksport, når I overlader jeres toldbehandling til ColliCares toldeksperter.

Kontakt os allerede i dag for professionel rådgivning om og håndtering af fortoldning. 

ColliCare -medarbejderen er ankommet til stedet med varer og gods.