DE2_Black_RGB.png

ColliCare Logistics ApS er din toldspecialist i Danmark med fokus på Norge og resten af verden.

ColliCare er et norsk transport og logistik firma af oprindelse. Toldområdet har firmaet arbejdet med siden den første forsendelse blev sendt over landegrænsen, da Norge står udenfor EU og varernes fri bevægelse.

Ved at vælge ColliCare Logistics ApS som din toldpartner kan du være sikker på, at vi håndterer alle aspekter af din toldbehandling.

Vi har et dygtig team af toldeksperter, som har et stærkt kendskab til toldregler og procedurer, og sørger for at få din forsendelse gennem tolden uden problemer.

Vi sørger også for at være opdateret på alle ændringer i forhold til toldregler, så vi altid kan tilbyde den mest optimale toldbehandling for dig. Dette gælder både for indgående og udgående forsendelser, så du kan være sikker på, at alt kører glat og effektivt.

 

Fortoldningstjenester

Lad os hjælpe dig med din toldklarering

Effektiv toldbehandling af eksport- og importforsendelser 

ColliCare har gennem de mange år opnået et konkurrencefortrin på toldområdet og told rutinerne er dybt indarbejdet i vores systemer og processer.

Ind- og udførsel af varer kan være en bureaukratisk proces på grund af et tungt told- og afgitfsregelsæt samt tidskrævende processer hos SKAT.

Samtidig varierer toldreglerne fra forsendelse til forsendelse – både i kraft af den enkelte vare og på grund af forskellige regler i det enkelte land. 

Dine fordele ved at lade ColliCare stå for fortoldning:

  • Hurtig og enkel ind- og udførsel

  • Dokumenthåndtering af alle typer gods

  • Overblik over dokumentation via vores webbaserede logistiksystem eCare

  • Forbedret arbejdskapacitet

  • Lavere forsendelsesomkostninger

  • Udfyldelse af toldpapirer ved toldpligtige forsendelser 

Toldrådgivning – få overblik over fortoldningsprocedurer

ColliCare kan også rådgive dig og din virksomhed og hjælpe med, udførsler og fortoldninger, så I undgår problemer, forsinkelser.

Vi er medlem hos Dansk Erhverv og derigennem kan vi hjælpe dig med komplekse dokumenter og ekspedition, vi kan selvfølgelig også hjælpe jer med fragten hvad enten det er vej, luft eller sø fragt.

ColliCare tilbyder flere typer told relateret services såsom ATA Carnet, EUR1 Certifikater, Legaliserings dokumenter og meget mere.

Alle oversøiske transporter luft, sø eller multimodale klarer Peter og Thomas håndterer Norge og Schweiz med lastbil.

Kontakt os allerede i dag for professionel rådgivning om og håndtering af fortoldning.

Dedikerede toldeksperter med stærkt kendskab til toldregler

Hos ColliCare Logistics har vi en gruppe dedikerede toldeksperter, som et solidt kendskab til toldregler og de medfølgende procedurer.

Vores toldeksperter har mange års erfaring inden for toldbehandling, og de vil altid være klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde den mest optimale løsning for din forsendelse. 

 

Thomas Kamp Nielsen

Thomas Kamp Nielsen

Operations Manager Road
 
ColliCare -medarbejderen er ankommet til stedet med varer og gods.