turkey-flag

Vi er repræsenteret med vores eget kontor og medarbejdere med lang logistikerfaring i Tyrkiet. Vi tilbyder problemfri transportløsninger til søs, ad landevej og i luften fra og til Europa og Asien.

 

Tyrkiet (Republikken Tyrkiet) er et land, der geografisk ligger på to kontinenter og dermed bygger bro mellem Europa og Asien. Vi afhenter og leverer dit gods i Tyrkiet og Mellemøsten.

 

Import og eksport til og fra hele Tyrkiet og landene i Mellemøsten er stigende. Erfarne medarbejdere tilbyder gode fragtløsninger til stykgods og bulkgods, FTL, LTL (less than truckload) distributionsløsninger og multimodal transport.

Med vores beliggenhed i Istanbul tilbyder vi problemfri fragt-, import- eller eksporttjenester til og fra Tyrkiet ved:

  • Søfragt
  • Vejfragt
  • Luftfragt
  • Jernbanefragt
  • Toldtjenester
Turkey Europe map

Transittider Tyrkiet

I Tyrkiet har vi faste transitplaner til alle større områder i Europa ad vej og sø, og vi har vores egne afdelinger i alle de vigtige steder i de nordiske lande.

 

Stykgods

Lokale medarbejdere afhenter og leverer stykgods op til 2.500 kg inden for det europæiske stykgodsnetværk.

 

Delvis last (LTL)

Direkte levering af stykgods (LTL) i Europa eller via en terminal til dine forsendelser med en vægt på mere end 2500 kg. Speciel afhentning og levering er mulig, såvel som opbevaring, hvis det er nødvendigt.

 

Fuldt læs (FTL)

Vi kan tage os af fuldt læs (FTL) ved lastbiltransport i Europa. Vi kan sikre, at din fragt får en sikker rejse til din kunde.

Import og eksport Asien/Tyrkiet

Gennem lokale kontorer i Indien og Kina tilbyder vi høj ekspertise og logistiktjenester til import og eksport til Tyrkiet. Vi er uafhængige af rederier og arrangerer den bedste transport af dine varer fra Asien. Hvis du har travlt, arrangerer vi luftfragt.

Postnumre i Tyrkiet

Turkey.png

Priser for transport fra og til Tyrkiet

Hvor meget koster godstransport til/fra Tyrkiet? Send os en prisforespørgsel, og du vil modtage et uforpligtende tilbud.

 
Thomas Kamp Nielsen

Thomas Kamp Nielsen

Operations Manager Road