Søfragt fra Kina er et billigere og grønnere alternativ end luftfragt. Hos ColliCare tilbyder vi sikre og ukomplicerede løsninger inden for søfragt, og vi sørger for, at din shipping fra Kina til Danmark får vind i sejlene.

Priser

Få et tilbud med det samme
Vi sammenligner så du får den bedste transportløsning til dit gods.

Søfragt i Kina – ukompliceret fragtløsning med ColliCare

Med Kinas rolle som en af verdens førende eksportører, er det afgørende for virksomheder at sikre ukomplicerede og pålidelige fragtløsninger. ColliCare tilbyder skræddersyede og bæredygtige logistikløsninger fra A til Z. 

Vi tilbyder Deep-Sea fragtløsninger, som refererer til transport af storskala gods på interkontinentale ruter, hvilket ofte er tilfældet med import fra Kina. Skal din fragt så hurtigt frem som muligt, tilbyder vi også effektiv luftfragt samt sikker vejtransport

Kræver du en skræddersyet sammensætning af forskellige fragtløsninger, tilbyder vi multimodal transport for at få den bedste løsning til dig.

ColliCare sørger for effektiv søfragt i Kina, og med kontorer i både Shanghai, Xiamen og Yantian, står vi klar til at forbinde Kinas pulserende økonomi med Danmark.

Fordele ved søfragt Asien:
 

 1. Økonomisk effektivt: Søfragt er ofte den mest omkostningseffektive løsning – især når du håndterer store mængder varer. For virksomheder der ønsker at optimere deres forsyningskæde, kan søfragt give betydelige besparelser.
 2. Miljøvenligt: Med det globale fokus på bæredygtighed og miljø er søfragt et godt valg for virksomheder, der ønsker at reducere deres CO2-aftryk. Skibe har en langt lavere CO2-udledning pr. ton-km sammenlignet med andre transportmidler og er derfor en grønnere løsning.
 3. Fleksibilitet: Uanset om du skal sende store mængder gods eller kun nogle få paller, har Collicare løsningen til dig.

 

FCL eller LCL?

Hvis man er ny inden for søfragt, kan terminologien nogle gange virke forvirrende. To af de mest almindelige termer, man ofte støder på, er FCL og LCL.

FCL (Full Container Load): Som navnet antyder, handler FCL om at booke en hel container. Det er ideelt for virksomheder, der har tilstrækkeligt med gods til at fylde en hel container op. Med FCL indeholder containeren kun dit gods, hvilket ofte fører til hurtigere forsendelsestider og mindre risiko for skader eller forsinkelser.

LCL (Less than Container Load): LCL er løsningen for dig, der ikke har nok gods til at fylde en hel container. Her deler du containeren med andre forsendelser, og dermed bliver shipping fra Kina til Danmark mere omkostningseffektivt for små mængder gods. Det kræver dog en erfaren logistikpartner som ColliCare at sikre, at alt går gnidningsfrit, da flere forsendelser i én container kan komplicere processen.

Uanset hvilken løsning, der er den rigtige for dig, står ColliCare klar til at hjælpe med transport og logistik til og fra kina.

 

ColliCare tilbyder i vores oversøiske løsning til og fra Kina følgende:

 • Containerfragt med FCL eller LCL.
 • En pris der afspejler markedssituationen
 • Personlig service med god kvalitet i kommunikationen 
 • En transportløsning hvor vi kan indsamle data til jeres CO₂ regnskab
 • Individuelt tilpassede kundeløsninger
 • Mulighed for Cross Trade løsninger
 • Mulighed for Cross Docking I Skandinavien
 • Fuld kontrol af logistikken fra A-Z
 • Fortoldning af dine forsendelser
 • Track & trace.

Lad ColliCare hjælpe med søfragt i Kina

Med ColliCare som partner er du sikret deep-sea fragtløsninger i top, og vi sørger for, at din fragt kommer sikkert i havn.

Kontakt ColliCare i dag og spar dig selv for en masse besvær.