cck-004-3.jpg

 

Vi hjælper dig med at øge din konkurrenceevne gennem smarte, grønne logistiktjenester og -løsninger. Ved at flytte mere gods fra vej til sø og jernbane benytter vi mere miljøvenlige transportalternativer. Enestående logistikekspertise, grønt fokus og dedikerede medarbejdere er vores styrker. Vi giver dig også den bedste kundeservice på markedet.

Vi er fleksible

Fleksibilitet er nøglen til agile operationer. Da ikke to kunder er ens, ønsker vi ikke at tilbyde standardiserede løsninger, der passer til alle. Det virker ikke for alle. Vi tilpasser os kundens behov og forventer ikke, at du tilpasser dig os.

Vi udfordrer

Som udfordrer skal vi være oppe på tæerne, og vores mål er altid at hjælpe vores kunder med at blive bedre. Vi kan hjælpe dig med at opsætte en komplet logistikløsning, eller strømline og optimere den eksisterende til din fordel.

Personlig kontakt

Hos os får du en kontaktperson, som guider dig personligt gennem hele dit kundeforhold. Når vi rådgiver og vejleder vores kunder, baserer vi altid vores anbefalinger på viden, statistik, markedstendenser og ændringer.

Enestående kundeservice

Når du ringer til os, vil du altid komme til at tale med nogen. Du vil ikke støde på en jungle af tastetryk og maskinlæste beskeder. Det er vi stolte af. Vi vil gerne tale med dig personligt for at hjælpe dig bedst muligt. Vores mål er at levere en meget kort svartid, hver gang du kontakter os.

Ændringer i transportbranchen

Verden udvikler sig konstant, hvilket betyder, at den bedste løsning i dag måske ikke er den bedste i morgen. Forandring bringer nye udfordringer, men også muligheder. En velkendt udfordring er køer og tung trafik, og vi tilbyder dig grønne valg, såsom at vælge vores miljøvenlige køretøjer eller forsendelse via vores jernbanetjenester i Europa.

Vi kan tilbyde dig disse fordele

  • Du vil bruge mindre tid på din logistiske planlægning, hvilket giver mere tid til din kerneforretning
  • Du får adgang til "eCare"-portalen med sporingsfunktioner og rapportering
  • Du får adgang til automatiseret lagerdrift, der er fleksibel og effektiv
  • Du får adgang til specialistviden i alle dele af logistikkæden
  • Du får en fleksibel logistikløsning tilpasset dine behov
  • Du får adgang til emissionsberegninger, så du kan vælge mere miljøvenlige løsninger

Vores vision

Vores vision er at styrke vores kunders konkurrenceevne gennem innovative og integrerede logistikydelser af høj kvalitet og fleksibilitet.

 
Jakob Nordborg

Jakob Nordborg

Managing Director Denmark
 

Grønnere

Reducer dit miljømæssige fodaftryk

Ekspres

Vores hurtigste løsninger

Standard

Stor fleksibilitet

Sammenlign løsninger

Få os til at sammenligne vores løsning, så du kan se, hvad der er bedst for dit produkt.