Tilbyd dine kunder præcise og forudsigelige leveringer fra din webshop med logistik fra ColliCare. Vi kan hjælpe dig med at levere varen til din kunde, hele vejen fra producenten. Lad os hjælpe dig, så du kan fokusere på kundeservice og på dine produkter for at øge salget.

Kom i kontakt med os

Lad os starte samtalen om, hvordan du kan optimere din logistikløsning.

Vi hjælper dig med at vækste

Logistik er et bredt og komplekst ekspertiseområde, som kan tage meget af din tid. Tid du bør investere i at få din virksomhed til at vokse. Ved at benytte os som din logistikpartner, kan du lægge hele eller dele af din logistik i hænderne på vores dygtige fagfolk. Som vores kunde får du en dedikeret kontaktperson, som hjælper dig og besvarer dine spørgsmål.

I dag leverer vi komplette logistikløsninger til flere kendte brands i Danmark, Norge og resten af Europa, alle med forskellige behov. Derfor skræddersyer vi smarte løsninger til hver enkel webshop

 

Et udpluk af vores kunder

 

ikea logo bw2.png

 
Jula logo bw.png

 
Hést logo bw.png

 
 

Fordele ved at bruge vores logistikydelser

Omkostningseffektivt

Ved at bruge ColliCare kan du spare penge på transport- og opbevaringsomkostninger. Vores fagfolk finder den smarteste løsning til dine behov, hvilket giver dig en fordel.

Skalerbart

Vi kan hjælpe din webshop med at skalere op eller ned efter behov, så du kan imødekomme ændringer i efterspørgslen uden at pådrage dig yderligere indirekte omkostninger.

Optimering

Vores fagfolk har specialiseret viden og erfaring med at håndtere og optimere forsyningskæden. De kan hjælpe dig med at forenkle din drift og sikre, at dine ordrer bliver gennemført effektivt, uanset om du handler nationalt eller internationalt.

Tidsbesparende

Vi kan tage os af alle detaljer, lige fra emballage til levering og returforsendelser. Du vil dermed få mere tid til at fokusere på at vækste din virksomhed og kommunikere med dine kunder.

Øget kundetilfredshed

Du kan forbedre leveringstiderne og mindske risikoen for mistede eller beskadigede pakker ved at samarbejde med os. Dette skal føre til øget kundetilfredshed og loyalitet.

Ingen begrænsninger på størrelse

Vi håndterer både de største og tungeste til de mindste og letteste pakker. Alt efter størrelse og vægt hjælper vi dig med at vælge den rigtige logistikløsning. Vores udstyr håndterer både små og store pakker, hvilket gør, at du ikke skal føle dig begrænset af varens størrelse.

 

CC---Netthandel-kunde-skredder-1200.jpg

Vælg grønnere løsninger

Vi bestræber os på at gøre logistikken grønnere, når vi kan. Gennem hele logistikkæden tager vi vigtige foranstaltninger for at sikre, at din fragt er så miljøvenlig som muligt. På vores lagre har vi fokus på at reducere affald, genbrug og genbrug, hvor vi finder muligheden. Vi vælger de ruter, der belaster miljøet mindst, når vi distribuerer vores varer, og vi leder efter de grønneste muligheder for de længste leveringsruter. Vi har varebiler og små lastbiler, der kører på el, og vores semi-lastbiler kører på biogas eller biobrændstof. Ønsker du en miljørapport for din logistik, kan vi med glæde udarbejde en

Returneringer og reklamationer

Din opsætning til returnering styrer, hvordan vi udfører returneringer og klager. Hvis en vare skal returneres, bliver den registreret i vores varelager og kan hurtigt videresælges. Hvis en vare er defekt, kan vi behandle returneringen og sende en ny vare. Du kan holde styr på det hele, ved at indsamle alle data om returneringer og reklamationer i systemet, hvor du har fuld indsigt.

Ingen begrænsninger på størrelse

Vi håndterer både de største og tungeste til de mindste og letteste pakker. Alt efter størrelse og vægt hjælper vi dig med at vælge den rigtige logistikløsning. Vores udstyr håndterer både små og store pakker, hvilket gør, at du ikke skal føle dig begrænset af varens størrelse.

 

Automatiseret lager til små og mellemstore varer

Vi har åbnet et helt nyt lager, hvor ordremodtagelse, plukning og klargøring foregår automatisk. Automatisk lagerstyring giver mindre plads til fejl, hvilket forbedrer dine leverancer. Vores automatiske opbevaringsløsninger håndterer dine varer med omhu og nøjagtighed. Er dine varer inden for målene 60x40x30cm, opbevares de enten i vores AutoStore-lager eller Kardex varelift. Vareliften bruges især til de mindste genstande. Øvrige varer med større dimensioner opbevares normalt i stativer eller på gulvet.

Vores seneste automatiske lagerløsning leveres af AutoStore. De leverer imponerende systemer til automatisk lagerstyring. Se videoklippene ovenfor for at se, hvordan et automatiseret lager kan fungere for dig.