Book din oversøiske fragt hos ColliCare og få tilgang til vores leverandørsystem e-Care.

Priser

Få et tilbud med det samme
Vi sammenligner så du får den bedste transportløsning til dit gods.

Søfragt i Asien - En effektiv deep-sea fragtløsning

Med stort import volumen fra fjernøsten, herunder Kina og Indien, tilbyder ColliCare en velorganiseret transport- og logistikløsning. Vi kan derfor tilbyde en individuel og miljøvenlig transportløsning til og fra asien med fuld kontrol af hele logistikprocessen. 

ColliCare har også kontorer i Kina og Indien, hvilket sikrer en større kontrol, fleksibilitet og muligheden for at tilbyde dig og din virksomhed en skræddersyet søfragts lløsning.

ColliCare tilbyder i vores oversøiske løsning følgende 

 • Containerfragt med FCL eller LCL.

 • Pris der afspejler markedssituationen

 • Personlig service med god kvalitet i kommunikationen 

 • Transportløsning hvor vi kan indsamle data til jeres CO₂ regnskab

 • Individuelt tilpassede kundeløsninger

 • Mulighed for Cross Trade løsninger

 • Mulighed for Cross Docking I Skandinavien

 • Fuld kontrol af logistikken fra A-Z

 • Fortoldning af dine forsendelser

 • Track & Trace

 

ColliCare er en pålidelig samarbejdspartner til at varetage din deepsea søfragt fra asien. I asien findes vores kontorer i disse byer:

 • Kina (Shanghai, Xiamen og Yantian) 

 • Indien (New Delhi) 

Udover vores kontorer i asien, har vi ligeledes veletablerede agentnetværk i hele verden i asien dækker det over følgende områder: 

 • Pakistan, Malaysia, Taiwan, Bangladesh, Cambodja, Indonesien, Singapore, Thailand, Syd-Korea og Vietnam
   

Kontakt os gerne, hvis du har en forespørgsel på oversøiske transporter hvad enten det er Asien, Nordamerica, Latam Africa, Mellemøsten, Autralien og øvrige oceanien. Du kan også kontakte ColliCare hvis du ønsker flere informationer om vores generelle fragttjenester. 

 

Oversøisk transport fra asien

Oversøisk fragt er en økonomisk og omkostningseffektiv fragt løsning med forbehold for den nuværende markedssituation som har presset priserne til nye højder). De høje fragtpriser skyldes blandt andet, Covid-19, manglende kapacitet, Ruslands invasion i Ukraine, LockDown i Kina mm. Det meste af vores planet dækket af oceaner og vand, hvilket ligeledes gør deepsea søfragt til en af de mest tilgængelige muligheder for godstransport. Oversøisk fragt og i særdeleshed begrebet “Deep Sea” refererer til transport af storskala gods på interkontinentale ruter som afskibes de i store asiatiske containerhavne som Shanghai eller Shenzhen og som ankommer i europæiske containerhavne som fx Rotterdam og Hamburg. Når du skal transportere stort gods volumen på denne længde af strækninger, findes der en række faktorer, som gør oversøisk transport i asien fordelagtigt og konkurrencedygtigt.

ColliCare tilbyder også andre transportløsninger fra asien. Et godt alternativ er at hjemtage små gods mængder med luftfragt hvis det skal gå virkelig stærkt. Et andet alternativ kan være at hjemtage større gods mængder via tog og et tredje scenarie er at hjemtage stykgods via vores kombineret sø og togfragtsløsning.

Uanset størrelsen på dit gods kan ColliCare imødekomme dine fragtbehov.

ColliCare optræder som en “NVOCC” aktør (Non Vessel Owning Common Carrier) i oversøiske transporter. Det betyder at vi igennem vores volum aftaler med diverse redderier og samarbejdspartere kan finde forskellige ruter så vi kan finde den bedste transittid og indhente priser som afspejler sig i markedssituationen som matcher til dine behov. Envidere sørger vores ansatte for at få hentet varene ud af respektive havne og arrangeret henting og levering af containerne til jeres adresse eller ønsket leveringsadresse, således at der ikke bliver nogen uforudsete omkostninger eller forsinkelser.

Jakob Nordborg

Jakob Nordborg

Managing Director Denmark