1200px-Flag_of_Poland.svg

Vi er repræsenteret i Polen med vores eget kontor og professionelle medarbejdere med lang logistikerfaring. Vi tilbyder transportløsninger til søs og ad landevej fra og til resten af Europa.

Med vores beliggenhed i Gdynia tilbyder vi problemfri fragt, import eller eksport til og fra Polen, herunder: 

Poland on the Europe map

 

Transit schedules Poland

We have fixed transit times of road transport with daily departures with 2-3 days transit time. Sea freight departs Gdynia every Friday with destination Norway, UK and Netherlands. We also have fixed routes between all major areas in Scandinavia, and our own departments in all the important locations in the Nordic countries.

 

Stykgods

Lokale medarbejdere afhenter og leverer stykgods op til 2.500 kg inden for det nordiske stykgodsnetværk.

Delvis last (LTL)

Direkte levering af delvis last (LTL) i Norden eller via en terminal til dine forsendelser med en vægt på mere end 2500 kg. Speciel afhentning og levering er mulig, samt opbevaring, hvis det er nødvendigt.

Fuldt læs (FTL)

Vi kan tage os af jeres fulde læs (FTL) lastbiltransport i Norden. Vi kan sikre, at dit gods får en sikker rejse til jeres kunde.

Import og eksport Asien/Polen

Gennem lokale kontorer i Indien og Kina tilbyder vi høj ekspertise og logistiktjenester til import og eksport til Polen. Vi er uafhængige af rederier og arrangerer den bedste transport af dine varer fra Asien. Hvis du har travlt, arrangerer vi luftfragt.

 

Oversigt over postnumre i Polen

Poland.png

Priser for transport fra og til Polen

Hvor meget koster godstransport til Polen? Få et uforpligtende tilbud hos ColliCare Logistics.

 
Thomas Kamp Nielsen

Thomas Kamp Nielsen

Operations Manager Road
Kaj Mousted Hansen

Kaj Mousted Hansen

Operation Manager Rail