Fragt og spedition til vands, til lands og i luften 

ColliCare er din ideelle speditør i alle logistiske udfordringer. Uanset om du har brug for en kombineret transportløsning, en komplet logistikløsning eller kun ønsker at fragte gods på én enkelt rute – så kan vi hjælpe dig!

 

Speditionsløsninger til dine behov 

Hvad er vigtigst for dig, når det gælder fragt? Klimapåvirkning, leveringstid eller forudsigelighed? 

Hvis miljøpåvirkning har størst betydning for dig, kan vores banetransport og søfragt være den rette løsning for dig. Vores fragtforbindelser dækker store dele af Europa og Asien, og selvom ruten er lang, kan du hos os sagtens vælge det mere miljøvenlige alternativ, når det kommer til fragt.

Er dit behov mere tidskrævende, tilbyder vi global luftfragt, hvor du kan få fragtet alt lige fra stort og tungt til småt og let gods. Med luft- og ekspresservice får du frekvente transittider og hurtig levering. Vi har et stort netværk og leverer dør-til-dør – uanset om du har brug for fragt til den anden side af byen eller den anden side af kloden.

Hvis forudsigelighed og fleksibilitet er højeste prioritet, tilbyder vi et sortiment af klassisk vejtransport eller kombinerede speditionsløsninger. Collicare har landsdækkende distribution i hele Skandinavien og et stort partnernetværk i hele Europa. Med vejtransport bestemmer du selv leverings- og afhentningstider. Du kan derfor få fragtet stykgods, partigods, full loads, containere eller specialgods, lige når det passer dig.

smart-logistics.svg

Smart logistik, der øger min konkurrenceevne

Sådan arbejder vi