ColliCare-trailere fyldt med gods der rejser gennem Europa.

Vi er en innovativ udbyder af alle logistikydelser som luftfragtsøfragtbiltransport, international transport og expertise på Norden. ColliCare Danmark er et  datterselskab af ColliCare Logistics Norge med hovedkontor i Vestby.

I Danmark ligger vores kontor i København. Distributionsterminalerne er beliggende i København og Fredericia.

Vi fokuserer på totale løsninger af transporter fra producent til slutforbruger. Vores kunder er importører, eksportører og industrivirksomheder, med behov for logistikydelser, særligt i Skandinavien, Europa og Asien.

Udover hovedkontoret i Norge har vi egne kontorer i Danmark, Sverige, Holland, Finland, Tyskland, Litauen, Italien, Tyrkiet, Kina og Indien, samt et agentnetværk som dækker de fleste lande World Wide.

Vores styrke er vores ansatte som med deres stærke kundskaber og store knowhow i alle logistikkens led, mestrer at finde smarte løsninger for vores kunder- Fokuserer på dine kerneområder, vi tager hånd om logistikken!

 

Forretningsidé

ColliCare vil gennem lokal tilstedeværelse udvikle og tilbyde nye, lønsomme og globale værdikæde løsninger - fra producenter til slutmodtagere.

ColliCare vil være en nær, kreativ og international leverandør af logistikservices som luft- og søfragt, spedition, transport og lager / 3PL. Gennem stærk vækst skal vi være en udfordrende arbejdsplads for vores ansatte.
Fokus skal være personlig kontakt og opfølgning af vores kunder, og baserer os derfor på proaktiv opfølgning af sendingerne og det behov som er defineret.

 

Vision

Vores vision er at forberede vore kunders konkurrencekraft gennem innovative og integreret logistiktjenester med høj kvalitet og  fleksibilitet.

 

Vores værdier:

Humør – Have det sjovt på arbejdet
Pålidelighed – Være pålidelig
Respekt – Altid vise respekt
Smart – Være smartere end konkurrenterne

 

Vores mantra er at være en bedre logistikpartner gennem behovsanalyse, produkt tilpasning, kontinuerlig kvalitetssikring og opfølgning af kunden.

Det er vores omtanke for kunden, kompetence og engagement som gør os til en servicevirksomhed lidt udover det sædvanlige.

ColliCares største styrke er vores ansatte! Vi er stolte af vores medarbejdere som har lang erfaring og højt fagkundskab.

Kundeservice; med spidskompetance på kundeopfølgning  ønsker vi at skille os ud med personlig service på et højt niveau.

 

 
Jakob Nordborg

Jakob Nordborg

Managing Director Denmark
 
 

Vælg prioritet

Grønnere

Reducer dit miljømæssige fodaftryk

Ekspres

Vores hurtigste løsninger

Standard

Stor fleksibilitet

Sammenlign løsninger

Få os til at sammenligne vores løsning, så du kan se, hvad der er bedst for dit produkt.