Vejtransport er den sikre transportløsning, når din virksomhed har behov for regelmæssig, præcis og fleksibel levering af gods. ColliCare tilbyder landsdækkende distribution i Skandinavien, ligesom vi har speditionsafdelinger i Danmark og flere europæiske lande samt et stort partnernetværk i Europa.

 

Vejtransport – når tid og præcision er en afgørende faktor

Prioriterer du rettidig og regelmæssig levering, fleksible afgangstider samt mulighed for dør-til-dør-levering højt, er vejtransport en optimal løsning. 

Vi kan derfor tilbyde din virksomhed en skræddersyet transportløsning inden for både national distribution og import og eksport – altid med fuld kontrol over logistikken.

For med distribution med lastbil er du sikret en 100 % kundetilpasset godstransport, hvor du bestemmer leverings- og afhentningstider, da du ikke er afhængig af faste afgangstider. Vejtransport er kort fortalt en effektiv og enkel form for godstransport med både økonomiske og logistiske fordele.

 

Din virksomheds fordele ved vejtransport via ColliCare 

  • distribution i hele Europa 

  • regelmæssig levering og høj fleksibilitet

  • mulighed for dør-til-dør-levering 

  • enkel og effektiv transport

  • transport af stykgods, partigods, full loads, containere og specialgods

  • håndtering af toldpapirer på dine forsendelser

  • overblik over hvert eneste kolli via track & trace – fra bestilling til levering

 

Kontakt os for et tilbud på en løsning inden for vejtransport, og lad os sammen med dig sammensætte en løsning til din virksomheds krav og kriterier.

Lastbiltransport – så er dit gods godt kørende

Vi brænder for lastbiltransport! Vores lastbiler sørger for, at dit gods bliver leveret i god stand til den rette tid. Dit gods er vores ansvar, og derfor arbejder vi hver dag hårdt for at opretholde vores status som eksperter i lastbiltransport med fokus på sikkerhed. Det gør vi både for din skyld men også for vores chaufføres skyld.

Med ColliCare som lastbiltransportør er dit gods godt kørende, og du får de bedste og sikreste betingelser samt stor fleksibilitet.

Godstransport med lastbil i Europa

Din virksomhed får mulighed for godstransport på tværs af hele det europæiske vejnet ved at vælge ColliCare som jeres leverandør af logistikløsninger. Vi tilbyder daglig levering til og fra Norge, Sverige, Baltikum, Holland, Finland, Italien, Tyskland, Tyrkiet og en lang række andre europæiske lande.

Vi afhenter og leverer stykgodssendinger (0-2500 kg) såvel som partigods (+2500 kg) via terminal eller med direkte levering. Desuden tilbyder vi midlertidig lagring, ompakning af gods samt afhentning og levering på klokkeslæt – også aften og nat. Endelig sørger vi for fortoldning af dine forsendelser i Europa. 

Din virksomhed får med andre ord tilbudt en komplet logistikløsning ved at vælge ColliCare som udbyder af logistikløsninger i Europa.

Vejtransport i overensstemmelse med lovgivning 

Når vi transporterer, gør vi det altid i henhold til lovgivningen på området. Vi sørger for de essentielle køre- og hviletidsbestemmelser i vejtransport til vores chauffører, tilbyder håndtering af vejtransport af farligt gods og har også en oversigt over vores lasteenheders kapacitet.

Køre- og hviletidsbestemmelser under lastbiltransport

Lovgivningen for køre- og hviletidsbestemmelser siger, at chauffører i køretøjer, som kan indeholde mere end 3,5 tons gods, er berettiget og nødsaget til hvile og pauser på længere ture. 

Reglerne kan man læse meget mere om her. Med flere forbehold er de generelle betingelser dog blandt andet, at en kørselsperiode ikke må overstige 4,5 time uden 45 min. pause; at en arbejdsdag max må være på 9 timer; og at et hvil på minimum 11 sammenhængende timer inden for 24 timer er påkrævet. 

Vejtransport af farligt gods

Farlig gods er betegnelsen for alt gods, der kan være enten sundheds- og miljøskadeligt eller livsfarligt. Du kan læse om vores vejtransport af farligt gods her sammen med vores luft- og søfragt.

Lasteenheder til godstransport 

Hvilke lasteenheder vi udbyder til vejtransport, og hvad de kan indeholde, er der en udførlig liste over her. Alt er i henhold til lovgivningen inden for last og vægt. 

Thomas Kamp Nielsen

Thomas Kamp Nielsen

Operations Manager Road
Micki Sastre Alcover Hansen

Micki Sastre Alcover Hansen

Freight Forwarder Road