Vejtransport er den sikre transportløsning, når din virksomhed har behov for regelmæssig, præcis og fleksibel levering. ColliCare tilbyder landsdækkende distribution i Skandinavien, ligesom vi har speditionsafdelinger i Danmark og flere europæiske lande samt et stort partnernetværk i Europa. 

Grøn fragt

Reducer dit CO2-aftryk med vores miljøvenlige transportløsning.

Express fragt

Vores hurtigste løsning - fra A til B.

Standard fragt

Forudsigelige logistiske tjenester

Sammenlign løsninger

Lad os sammenligne, at finde den bedste fragt løsning og timing for dig!

Vejtransport – når tid og præcision er en afgørende faktor

Prioriterer du rettidig og regelmæssig levering, fleksible afgangstider samt mulighed for dør-til-dør-levering højt, er vejtransport en optimal løsning. 

Vi kan derfor tilbyde din virksomhed en skræddersyet transportløsning inden for både indenrigstransport og udenrigstransport – altid med fuld kontrol over logistikken.

For med distribution med lastbil er du sikret en 100 % kundetilpasset transport, hvor du bestemmer leverings- og afhentningstider, da du ikke er afhængig af faste afgangstider. Vejtransport er kort fortalt en effektiv og enkel form for godstransport med både økonomiske og logistiske fordele.

Din virksomheds fordele ved vejtransport via ColliCare: 

  • Distribution i hele Europa 
  • Regelmæssig levering og høj fleksibilitet
  • Mulighed for dør-til-dør-levering 
  • Enkel og effektiv transport
  • Transport af stykgods, partigods, full loads, containere og specialgods
  • Håndtering af toldpapirer på dine forsendelser
  • Overblik over hvert eneste kolli via track & trace – fra bestilling til levering

 

Kontakt os for et tilbud på en løsning inden for vejtransport, og lad os sammen med dig sammensætte en løsning til din virksomheds krav og kriterier.

Vejtransport i Europa 

Din virksomhed får mulighed for godstransport på tværs af hele det europæiske vejnet ved at vælge ColliCare som jeres leverandør af logistikløsninger.  Vi tilbyder daglig levering til og fra Norge, Sverige, Baltikum, Holland, Finland, Italien, Tyskland, Tyrkiet og en lang række andre europæiske lande.

Vi afhenter og leverer stykgodssendinger (0-2500 kg) såvel som partigods (+2500 kg) via terminal eller med direkte levering. Desuden tilbyder vi midlertidig lagring, ompakning af gods samt afhentning og levering på klokkeslæt – også aften og nat. Endelig sørger vi for fortoldning af dine forsendelser i Europa. 

Din virksomhed får med andre ord, tilbudt en komplet logistikløsning ved at vælge ColliCare som udbyder af logistikløsninger i Europa.