Netherlands (4)

Vi er repræsenteret på to lokationer i Holland: i Schiedam nær Rotterdam og i Groningen. Vores personale er yderst professionelt og har omfattende logistisk erfaring. Vi tilbyder lager- og cross-docking-faciliteter samt fragtløsninger til søs, ad landevej, med fly og tog til og fra resten af Europa.

Med afdelinger i Schiedam og Groningen tilbyder vi problemfri fragt, import eller eksport til og fra Holland, herunder: 

Netherlands Europe map

Transittider Holland

I Holland har vi faste transittider til alle de nordiske lande dagligt med lastbil og to gange ugentligt med søfragt. Vi har faste ruter mellem Storbritannien, Polen, Baltikum og de nordiske lande med både søfragt og vejtransport. 

Stykgods

Lokale medarbejdere afhenter og leverer stykgods op til 2.500 kg inden for det nordiske stykgodsnetværk.

Dellæs (LTL)

Direkte levering med dellæs (LTL) i Norden eller via terminal til dine forsendelser med en vægt på mere end 2500 kg. Speciel afhentning og levering er mulig, samt opbevaring, hvis det er nødvendigt.

 

Fuldlæs (FTL)

Vi kan tage os af din fuldlæs lastbiltransport i hele Norden. Vi kan sikre, at dit gods får en sikker rejse til din kunde.

Import og eksport Asien/Holland

Gennem lokale kontorer i Indien og Kina tilbyder vi høj ekspertise og logistiktjenester til import og eksport til Holland. Vi er uafhængige af rederier og arrangerer den bedste transport af dine varer fra Asien. Hvis du har travlt, arrangerer vi luftfragt.

Oversigt over postnumre i Holland

Netherlands (3).png

Priser på fragt fra og til Holland

Send os en prisforespørgsel, og du vil modtage et uforpligtende tilbud.

 
Thomas Kamp Nielsen

Thomas Kamp Nielsen

Operations Manager Road