Flag Latvia

Vi er repræsenteret i Baltikum og i Letland med vores eget kontor og højt professionelle personale med lang logistikerfaring. Vi sikrer komplet vejledning og håndtering af jeres varer til og fra Letland samt toldbehandling af jeres gods eller forsendelser.

Fra vores centrale placering i Riga tilbyder vi problemfri fragt og import-tjenester til og fra Letland: 

Map Latvia in Europe

Transittider Letland

Vi har faste transittider til alle de nordiske lande dagligt med lastbil og ugentligt med søfragt fra Litauen. Vi har faste ruter mellem Baltikum, alle større områder i Skandinavien og vores egne afdelinger på alle de vigtige steder i de nordiske lande.

Stykgods

Lokale medarbejdere afhenter og leverer stykgods op til 2.500 kg inden for det nordiske stykgodsnetværk.

Delvis last (LTL)

Direkte levering af delvis last (LTL) i Norden eller via en terminal til dine forsendelser med en vægt på mere end 2500 kg. Speciel afhentning og levering er mulig, samt opbevaring, hvis det er nødvendigt.

Fuldt læs (FTL)

Vi kan tage os af din komplette fuldt læs-transport (FTL) i Norden. Vi kan sikre, at dit gods får en sikker rejse til din kunde.

Import og eksport Asien/Letland

Gennem lokale kontorer i Indien og Kina tilbyder vi høj ekspertise og logistiktjenester til import og eksport til Letland. Vi er uafhængige af rederier og arrangerer den bedste transport af dine varer fra Asien. Hvis du har travlt, arrangerer vi luftfragt.

 

Postnumre Letland

Postcode_Latvia.png

 

Priser for transport fra og til Letland

Send os en prisforespørgsel, og du vil modtage et uforpligtende tilbud.

 
Thomas Kamp Nielsen

Thomas Kamp Nielsen

Operations Manager Road