Logos_NO.png

Når tiden er vigtig for dig og din forsendelse, skal du vælge luftfragt. For med luftfragt er du sikret ekspres fragt af dine forsendelser. Vi leverer den optimale og skræddersyede luftfragtservice, som er tilpasset din forsendelse – om det så gælder hastedokumenter, fødevarer eller industrigods, står vi klar til at hjælpe din virksomhed under hele transporten. 

Grøn fragt

Reducer dit CO2-aftryk med vores miljøvenlige transportløsning.

Ekspres fragt

Vores hurtigste løsning - fra A til B.

Standard fragt

Forudsigelige logistiske tjenester

Dine fordele ved luftfragt

Kravet til frekvente transittider og hurtige leveringer øges dag for dag, og hos ColliCare kan vi nemt hjælp dig med at få en forsendelse hurtigt fra A til B. Gennem os får I adgang til en global luftfragtsløsning, som er baseret på jeres individuelle behov. Derudover er luftfragt, modsat søfragt, en mere sikker fragtløsning i forhold til leveringsdatoen.

Nogle væsentlige fordele ved luftfragt:

 • Kortere transporttid
 • Mindre usikkerhed ift. leveringsdato
 • Fragt af alle typer gods
 • Skræddersyet til jeres behov
 • Forskellige transportmuligheder
 • Erfarent og autoriseret team

 

Kontakt os i dag for en forespørgsel på luftfragtpriser eller en generel henvendelse vedrørende forsendelse med luftfragt.

Luftfragt til det meste af verden

Luftfragt er den hurtigste transportform i næsten alle tilfælde – både de korte og især de rigtig lange ture. Derfor tilbyder vi også luftfragt til næsten hele verden. 

Står du derfor med en større godsforsendelse til de yderligste områder i verden, kan du trygt stole på os. Vores personale er professionelt. 

Vi har hyppige afgange til udvalgte cargo-hubs rundt om i verden, som vi samarbejder med, hvilket sikrer en hurtig eksekvering af din luftfragt – og du kan sende lige, hvad der passer din virksomhed. Stort, småt og alt derimellem, vi skal nok få plads til det. 

 

Derfor skal du vælge os som din logistiksamarbejdspartner:

 • Uddannet personale med ekspertise inden for luftfragt
 • Konsolideringsservice
 • Frekvente transittider og afgange over hele verden
 • Skræddersyet løsning til dine behov
 • Håndtering af forsendelser når det gælder toldbehandling

 

Du kan læse mere om vores specificerede løsninger på flyfragt her og luftfragt Ekspres her

Luftfragt – sikkert og hurtigt

Luftfragt er altså en effektiv løsning til alle typer af forsendelse og transport, om du så skal have fragtet en lille pakke eller et helt partigods. Transportfly kan nemlig rumme det hele og klare det lynhurtigt med sikkerhedsbæltet spændt over alle varerne. 

Har du derfor nogle sensitive eller fintfølende produkter, du skal have fragtet, er fragtfly helt sikkert favorabelt at vælge. Kortere transporttid giver nemlig færre vanskeligheder med produkterne – og så er luftvejen mindre bumlet og skvulpende end landevejene og verdenshavene. 

På den måde er luftfragt en win-win-løsning – hurtigere fragt og større sikkerhed af dine produkter. 

Foruden den hurtige og sikre fordel ved luftfragt, oplever vi også tit, at denne transportform er praktisk smart. Mangler en kunde for eksempel en af dine reservedele til et produkt – og det kun kan gå for langsomt, med at få det leveret – er luftfragt transportformen de fleste benytter sig af.