Logos_NO.png

Når tiden er vigtig for dig og din forsendelse, skal du vælge luftfragt. For med luftfragt er du sikret ekspres fragt af dine forsendelser. Vi leverer den optimale og skræddersyede luftfragtservice, som er tilpasset din forsendelse – om det så gælder hastedokumenter, fødevarer eller industrigods, står vi klar til at hjælpe din virksomhed under hele transporten. 

 

IATA-akkrediteret og -licenseret luftfragt

ColliCare i Danmark er akkrediteret IATA Agent. 

Det er først og fremmest et kvalitetsstempel til kunder med behov for luftfragt. Det er også en mulighed for mere effektiv service i forbindelse med større og tungere forsendelser, hvor luftfragtkøbere i mange tilfælde vil være nødsaget til at bruge kurerfragt – ofte med mange stop undervejs og høje omkostninger til følge samt risici for forsinkelser og bortkomster.

De ulemper er din virksomhed sparet ved at vælge en IATA-akkrediteret og -licenseret logistikpartner som ColliCare. 

Fordele ved IATA

 • Forbedret kvalitet og effektiviserede arbejdsgange

 • Flere direkte flyvninger

 • Konkurrencedygtige priser

 • Forsendelser Worldwide

Med ColliCares IATA-akkreditering og -licens er din virksomhed kort sagt sikret effektiv luftfragt til konkurrencedygtige priser – uundværlige fordele på et marked, hvor kapacitet og leveringstider er alfa og omega. 

Læs mere ColliCares IATA-akkreditering her

Med Air Freight får dit gods hurtigt luft under vingerne

Luftfragt, også kendt som Air Freight, er en fleksibel og effektiv transportform. Vælger du Air Freight som transport, er din levering godt flyvende fra start. Lufttransport er klart at foretrække, hvis du skal fragte gods over lange afstande på minimal tid. ColliCare har Air Freight fly til det meste af verden, hvilket betyder, at din forsendelse med lethed kan nå rundt omkring på kloden. Hvis din levering derfor er tidskritisk, og du skal bruge en hurtig international transportløsning, er Air Freight den bedste transportform.

Dine fordele ved luftfragt

Kravet til frekvente transittider og hurtige leveringer øges dag for dag, og hos ColliCare kan vi nemt hjælp dig med at få en forsendelse hurtigt fra A til B. Gennem os får I adgang til en global luftfragtsløsning, som er baseret på jeres individuelle behov. Derudover er luftfragt, modsat søfragt, en mere sikker fragtløsning i forhold til leveringsdatoen.

Nogle væsentlige fordele ved luftfragt

 • Kortere transporttid

 • Mindre usikkerhed ift. leveringsdato

 • Fragt af alle typer gods

 • Skræddersyet til jeres behov

 • Forskellige transportmuligheder

 • Erfarent og autoriseret team

Kontakt os i dag for en forespørgsel på luftfragtpriser eller en generel henvendelse vedrørende forsendelse med luftfragt.

Luftfragt til det meste af verden

Luftfragt er den hurtigste transportform i næsten alle tilfælde – både de korte og især de rigtig lange ture. Derfor tilbyder vi også luftfragt til næsten hele verden. 

Står du derfor med en større godsforsendelse til de yderligste områder i verden, kan du trygt stole på os. Vores personale er professionelt. 

Vi har hyppige afgange til udvalgte cargo-hubs rundt om i verden, som vi samarbejder med, hvilket sikrer en hurtig eksekvering af din luftfragt – og du kan sende lige, hvad der passer din virksomhed. Stort, småt og alt derimellem, vi skal nok få plads til det. 

 

Derfor skal du vælge os som din logistiksamarbejdspartner

 • Uddannet personale med ekspertise inden for luftfragt

 • Konsolideringsservice

 • Frekvente transittider og afgange over hele verden

 • Skræddersyet løsning til dine behov

 • Håndtering af forsendelser når det gælder toldbehandling

Du kan læse mere om vores specificerede løsninger på flyfragt her og luftfragt Ekspres

Luftfragt – sikkert og hurtigt

Luftfragt er altså en effektiv løsning til alle typer af forsendelse og transport, om du så skal have fragtet en lille pakke eller et helt partigods. Transportfly kan nemlig rumme det hele og klare det lynhurtigt med sikkerhedsbæltet spændt over alle varerne. 

Har du derfor nogle sensitive eller fintfølende produkter, du skal have fragtet, er fragtfly helt sikkert favorabelt at vælge. Kortere transporttid giver nemlig færre vanskeligheder med produkterne – og så er luftvejen mindre bumlet og skvulpende end landevejene og verdenshavene. 

På den måde er luftfragt en win-win-løsning – hurtigere fragt og større sikkerhed af dine produkter. 

Foruden den hurtige og sikre fordel ved luftfragt, oplever vi også tit, at denne transportform er praktisk smart. Mangler en kunde for eksempel en af dine reservedele til et produkt – og det kun kan gå for langsomt, med at få det leveret – er luftfragt transportformen de fleste benytter sig af. 

Jakob Nordborg

Jakob Nordborg

Managing Director Denmark