lithuania-flag

ColliCare kan hjælpe dig med logistik til og fra Litauen. Vi tilbyder multimodale transportløsninger til søs, ad vej, i luften og med jernbane fra og til resten af Europa.

 

Med vores lokationer i Vilnius og Kaunas tilbyder vi problemfri fragt og import- eller eksporttjenester til og fra Litauen: 

Lithuania Europe map

 

Transittidsplaner Litauen

Vi har daglige afgange med lastbil og skib til de nordiske lande og resten af Europa. I Litauen har vi specialiseret os i møbellogistik, cross-docking, opbevaring og hyppige transporter til Norge og Sverige ved hjælp af sø- og vejfragt.

 

Vi sikrer omhyggelig håndtering af dine varer til og fra Baltikum og Litauen samt toldbehandling af din forsendelse.

Stykgods

Lokale medarbejdere afhenter og leverer stykgods op til 2.500 kg inden for det nordiske stykgodsnetværk.

Dellæs (LTL)

Direkte levering af dellæs (LTL) i Norden eller via en terminal til dine forsendelser med en vægt på mere end 2500 kg. Speciel afhentning og levering er mulig, samt opbevaring, hvis det er nødvendigt.

Fuldlæs (FTL)

Vi kan tage os af jeres fuldlæs (FTL) i Norden. Vi kan sikre, at jeres gods får en sikker rejse hele vejen til jeres kunde.

Import og eksport Asien/Litauen

Gennem lokale kontorer i Indien og Kina tilbyder vi høj ekspertise og logistiktjenester til import og eksport til Litauen. Vi er uafhængige af rederier og arrangerer den bedste transport af dine varer fra Asien. Hvis du har travlt, arrangerer vi luftfragt.

Oversigt over postnumre for Litauen

Lithuania.png

Priser for transport fra og til Litauen

Send os en prisforespørgsel, og du vil modtage et uforpligtende tilbud.

 

 
Thomas Kamp Nielsen

Thomas Kamp Nielsen

Operations Manager Road