Søfragt er et både billigere og mere miljøvenligt alternativ til luftfragt, som samtidig sikrer en høj transportvolumen. Med mulighed for både containerfragt med Full Container Load (FCL) og Less than Container Load (LCL), destinationer i Europa og Asien, avanceret sporing af gods via vores online track & trace-system samt andre muligheder for individuelt tilpassede tilbud kan vi tilbyde en løsning, der lever op til din virksomheds krav og behov.

Grøn fragt

Reducer dit CO2-aftryk med vores miljøvenlige transportløsning.

Ekspres fragt

Vores hurtigste løsning - fra A til B.

Standard fragt

Forudsigelige logistiske tjenester

Sammenlign løsninger

Vi sammenligner så du får den bedste transportløsning til dit gods.

Søfragt – grøn, prisvenlig og logistisk smart levering

I en globaliseret verden er handel og transport på tværs af landegrænser en uundværlig vækstbetingelse. Desværre betyder høj transportvolumen også høj belastning af miljøet. 

Med søfragt efterlader din virksomhed imidlertid et mindre CO₂-aftryk – og dermed en lidt sundere planet. Skibstransport har nemlig en helt anden mængde af udledning end både biler og fly, så hvis du ønsker den grønneste form for fragt, er det søfragt. 

Samtidig er containerfragt via søvejen en både prisvenlig og driftsikker løsning med mange muligheder for individuel tilpasning. Søfragtspriser afhænger af transportløsning, men er som regel billigere end tilsvarende vej- og flyfragtsløsninger – og så er søfragt let at monitorere logistisk. 

 

Dine fordele ved søfragt via ColliCare:

  • Høj transportvolumen med lave omkostninger 
  • Tryg transport med minimal CO₂-påvirkning
  • Individuelt tilpassede kundeløsninger
  • Containerfragt med FCL eller LCL
  • Mulighed for effektivt Cross Trade-setup
  • Cross Docking
  • Fuld kontrol af logistikken 
  • Fortoldning af dine forsendelser
  • eCare – få overblikket over forsendelsen med vores webbaserede track & trace-system 

 

Der er med andre ord både miljømæssige, økonomiske og logistiske årsager til at vælge søfragt. Og vælger du ColliCare som din udbyder af logistikydelser, er du altid sikret fuldt overblik over alt det praktiske – fra bestilling henover afskibning og hele vejen frem til levering.

Kontakt os for et tilbud på en transportløsning via søvejen eller for at høre nærmere om takster for søfragt allerede i dag, og lad os sammensætte et tilbud, der passer til dig og din virksomhed.

Søfragt – den bæredygtige transportform til hele verden

Søfragt er ikke den hurtigste transportform, men til gengæld er den mere grøn end både vej- og flytransport, og du kan være sikker på, at alle dine varer kommer med i første omgang. 

Som sit solide ydre er søfragt i dag fortsat en stabil og velanset transportform. Man kunne ellers tro, at efterspørgslen på flere produkter endnu hurtigere til alle udkanter af verden ville få brugen af søfragt til at dale, men det er ikke tilfældet. 

I takt med den forøgede opmærksomhed på klimapåvirkningen af vores planet er søfragt nemlig nok engang blevet aktuel. Og det gælder, om du så vil benytte søfragt til Europa eller søfragt fra Asien – søfragt foregår rundt i hele verden, og vi har tjek på alle told- og dokumentregler. 

Containerfragt fra Kina til Danmark

ColliCare kan være behjælpelige med containeriseret fragt fra Kina til Danmark. En stor del af verdens produktion foregår i Kina, og der er ligeledes megen eksport fra Kina til Europa. Derfor oplever vi også stor efterspørgsel på denne service. Vi har flere fordelagtige forbindelser og aftaler med fragt både til og fra Kina, ligesom vi har styr på gældende told- og dokumentregler i forbindelse med containerfragt fra Asien.

Hjælp til det hele med søfragt

Hos ColliCare sørger vi for at hjælpe med alle detaljerne, når vi skal fragte store gods. Lige fra de små reservedele til den pålidelige og komfortable søfragt af levende dyr. 

Derfor kan du også med fordel benytte dig af vores transportmægler, som er din garanti for at finde en pålidelig partner til dine forsendelser. Transportmægleren agerer nemlig bindeleddet mellem transportvirksomheden og de andre involverede parter – og sparer dig på den måde for en masse besvær.