Flag_of_Norway

Vores hovedkontor ligger i Norge, og vi er repræsenteret flere steder i landet med et yderst professionelt og erfarent logistikpersonale. Vi har omfattende distributionskanaler med kontorer og lagerafdelinger fra nord til syd og vores egen toldafdeling. Vi tilbyder transportløsninger over hele verden via sø, vej, luft og jernbane.

Fragt fra Norge

Med vores mange lokationer i Norge tilbyder vi problemfri fragt, import eller eksport:

 

Norway Europe map

 

Transittider Norge

I Norge har vi flere faste transittider til alle de nordiske lande dagligt med bil og ugentligt med tog og skib. Vi har faste ruter mellem alle større områder i de nordiske lande, og vi har ugentlige direkte togruter fra Norge til Parma i Italien og et omfattende netværk af nærsøfart i hele Europa.

Logistik i Norge

I Norge har vi specialiseret os i forskellige lagerløsninger, cross-docking, møbellogistik, leverandørstyring, InNight-service på vej, projekter og specialiteter, kontroltårnslogistik, fjernøstlogistik og hjemmelevering.

Multimodal transport

Vi finder den mest effektive kombination af forskellige transportformer for FCL (full container loads), LCL (less than container loads), FTL (full truckload), LTL (less than truckload), part loads, groupage og andre multimodale transporter ved at kombinere forskellige fragtløsninger.

Stykgods

Lokale medarbejdere indsamler og leverer stykgods op til 2.500 kg inden for det nordiske stykgodsnetværk.

Delvis last (LTL)

Direkte levering af delvis last (LTL) i Norden eller via en terminal til jeres forsendelser med en vægt på mere end 2500 kg. Speciel afhentning og levering er mulig, samt opbevaring, hvis det er nødvendigt.

Fuldt læs (FTL)

Vi kan tage os af din komplette fuldt læs-transport i Norden. Vi kan sikre, at dit gods får en sikker rejse til din kunde.

Import og eksport Asien/Norge

Gennem lokale kontorer i Indien og Kina tilbyder vi høj ekspertise og logistiktjenester til import og eksport til Norge. Vi er uafhængige af rederier og arrangerer den bedste transport af dine varer fra Asien. Hvis du har travlt, arrangerer vi luftfragt.

Oversigt over postnumre for Norge

Norway1.png
 

Priser for fragt fra og til Norge

Hvor meget koster fragt til eller fra Norge? Få et uforpligtende pristilbud fra os.

 
Thomas Kamp Nielsen

Thomas Kamp Nielsen

Operations Manager Road
Micki Sastre Alcover Hansen

Micki Sastre Alcover Hansen

Freight Forwarder Road