Hos ColliCare Logistics er vi godt bevidste om, at vores medarbejdere, deres stærke kundskaber og enorme knowhow i alle logistikkens led er virksomhedens største styrke. Vi lægger derfor stor vægt på at skabe et godt arbejdsmiljø, som skal fremme trivsel og work-life balance. Vores arbejde er ikke gået ubemærket, og vi har som følge modtaget en prestigefyldt certificering som et Great Place To Work (GPTW). Certificeringen er en anerkendelse af en virksomheds kultur på arbejdspladsen samt evne til at skabe et positivt arbejdsmiljø for sine ansatte, og vi er derfor meget taknemmelige og stolte af denne fine certificering.

2021_gptw_logo_primary_red.png

 

Medarbejdernes oplevelse af arbejdspladsen


Certificeringen er baseret på en undersøgelse, hvor ansatte evaluerer deres arbejdsplads på en række kriterier, herunder trivsel, tillid til ledelsen og muligheder for karriereudvikling. Undersøgelsen viser, at 100% af medarbejderne hos ColliCare føler, at de gør en forskel på arbejdspladsen samt, at ledelsen stoler på, at de gør et godt stykke arbejde. Samtidig mener hele 90% af medarbejderne, at ledelsen viser en oprigtig interesse for dem som person, at de kan være sig selv på arbejdspladsen samt, at man som ny på arbejdspladsen føler sig velkommen. 

I alt er ColliCare Logistics et eksempel på en virksomhed, der tager ansvar for at skabe et godt arbejdsmiljø for vores ansatte, og certificeringen som GPTW er et bevis på, at vores arbejde bærer frugt.

Bliv en del af ColliCare

 

Hos ColliCare tilbyder vi muligheder for både karriereudvikling og personlig udvikling, herunder efteruddannelse og mentorskab. Dette giver vores ansatte mulighed for at udvikle deres faglige kompetencer og arbejde mod deres karrieremål.

Vi tilbyder en social og global arbejdsplads, der arbejder i hele 12 forskellige lande. Dette giver vores ansatte rig mulighed for rejser, fleksibilitet og konkurrencedygtige fordele. Hvis du har lyst til at blive en del af en af de ledende aktører inden for logistikbranchen, som arbejder med både luftfragt, søfragt og biltransport, kan du med fordel tage et kig på vores ledige stillinger. Vi tager også imod åbne ansøgninger

 
Jakob Nordborg

Jakob Nordborg

Managing Director Denmark
 

Grønnere

Reducer dit miljømæssige fodaftryk

Ekspres

Vores hurtigste løsninger

Standard

Stor fleksibilitet

Sammenlign løsninger

Få os til at sammenligne vores løsning, så du kan se, hvad der er bedst for dit produkt.