Tilbage rail

En miljøvenlig banetransport fra Italien

Import fra Italien er et af ColliCare’s store fokusområder fordi vi tilbyder en egen løsning i markedet som er miljøvenlig sammenlignet med lastbil.

Sporarbejde - I perioden uge 37 & 38 udføres der spor arbejde af Bane Danmark derfor kan der forekomme forsinkelser.

Strejker - Når benytter sig af vores banetransport løsning skal man være klar over at italienske, tyske og danske fagforeningen kan strejke således at det have indvirkning på fremføringstiden.

Naturkatastrofer - Når benytter sig af vores banetransport løsning skal man være klar over at der kan komme miljømæssige oversvømmelser pga. de klimaforandreringer som vi så sommers ramme Tyskland. En naturkatastrofe som den vi så i sommers vil have indvirkning på fremføringstiden.

Kapacitet - ColliCare’s togløsning henvender sig til dig som har stort gods volumen. Vores waggoner kan laste optil 28.500 kilo per waggon.

Transittider -For tiden er estimeret transittid 10-12 dage dør/dør. Vi arbejder på at kunne give endnu kortere transittid og fleksibilitet.

Miljøet og den grønne omstilling i praksis - Vores banetransport løsning giver en miljøudledningsreduktion sammenlignet med lastbil på 75% WTW. Se links.

”Banetransport er for miljøet, jeres miljøprofil og regnskab, vi henter og leverer”, afslutter Kaj Hansen Operational Manager Rail – ColliCare Danmark

Calculation Køge

Calculation Kolding