Logos_NO.png

Vi kan være behjælpelige med ekspresleveringer over hele verden. F.eks. prioriteret gods, kurerservice og dør-til-dør leveringer. 

Priser

Få et tilbud med det samme
Vi sammenligner så du får den bedste transportløsning til dit gods.

Ekspres – når tiden er en afgørende faktor

Nutidens hastige handelstempo stiller høje krav til rettidighed. Har din virksomhed behov for transport af højprioritets- eller tidsfølsomme forsendelser, er “Ekspres” det sikre valg.

I kraft af vores internationale netværk, agenter i vigtige knudepunkter og vores speditørers mangeårige erfaring med luftfragt kan vi tilbyde ekspreslevering, når tiden er en afgørende faktor. Vi tilbyder ekspreslevering af alt fra enkelte colli til paller, ligesom vi tilbyder effektiv toldbehandling i forbindelse med forsendelser uden for EU – både ved import og eksport. 

Vælger du ColliCare Ekspres, er du derfor garanteret hurtig og rettidig levering af dine forsendelser uden bureaukratiske forhindringer og forsinkelser – uanset størrelsen på forsendelsen, og uanset om du skal have leveret til den anden side af byen eller den anden side af kloden.

Med ColliCare Ekspres er du sikret følgende

  • ekspreslevering til de største byer i hele verden

  • dør-til-dør levering

  • levering samme dag nationalt

  • fleksible transittider

  • forsendelse af både Ikke-toldpligtige og toldpligtige pakker

  • toldpligtige pakker

  • ubegrænset antal kolli pr. sending

 

Forsendelsen kan spores hele vejen, og overvåges af os til den er leveret til modtageren. Eventuelle afvigelser eller forsinkelser rapporteres løbende.

Kontakt os i dag, hvis du har en forespørgsel eller ønsker flere informationer vedrørende ColliCare Ekspres. 

Jakob Nordborg

Jakob Nordborg

Managing Director Denmark