Tilpasning til miljø- og klimaforandringer er et klart krav fra kunder og producenter over hele verden.  Regeringens klimarapport identificerer "miljøvenlig skibsfart" som et prioritetsområde indtil 2030, og den voksende generation har en klar forventning om bæredygtig produktion og godstransport.

Collicare  arbejder aktivt med at flytte mere fragt over til miljøvenlige fragtformer og har i de senere år investeret meget i fragt med skib og tog, som alternativer til vejtransport.

Priser - grøn

Få et tilbud med det samme
Vi sammenligner så du får den bedste transportløsning til dit gods.

Grønnere strategi:

Vi ønsker at give dig grønnere fragtmuligheder, og er glade for at sætte os sammen for at kortlægge dine fragtbehov og finde smarte og grønnere løsninger til dit gods! Vi kan tilbyde attraktive faste ruter og solid viden om miljøvenlig fragt med tog og skib.

Planlægger du at blive lidt grønnere? Kontakt os venligst!

 

Søfragt:

Søfragt kaldes ofte for  "miljøvejen", der primært sammenlignes med vejtransport. I de senere år har ColliCare flyttet store mængder gods fra vej til sø.
 
Vi ønsker at gøre søfragt mere attraktivt for dig som kunde:

  • Søfragt er mere miljøvenligt,
  • Der er ikke stor forskel i tid,
  • og sidst, men ikke mindst, kan der være penge at spare.

 

Fremhævede punkter:       

%- sats mindre emissioner

%- sats mindre energiforbrug

 

Togløsninger:

Fragt med tog kan betale sig og sammenlignes med vejtransport. Det er både billigere, hurtigere og mere miljøvenligt. Vi hos ColliCare investerer i fragt med tog og har flyttet store mængder af gods fra vejen til skinnerne. Vi har etableret vores egen linje mellem Pharma i Italien og Skandinavien med et transportknudepunkt i Europa, samt en toglinje fra Kina, dette med gode resultater og tilfredse kunder.
 

Hvis du overvejer togløsning, så kontakt os!

Fremhævede punkter:       

%-sats mindre emissioner

%-sats mindre energiforbrug

Green-statements_1.svg
 

El-biler:

Vi arbejder på at udvide vores elbilsplads med elbiler og budbiler, især i storbyer og byområder. Vi følger udviklingen af elbilsegment omhyggeligt og har allerede en el-lastbil som test i en fast rute.

Jakob Nordborg

Jakob Nordborg

Managing Director Denmark