Tilbage ColliCare and Jungheinrich

Jungheinrich og ColliCare har fået en god start

Aftalen mellem Jungheinrich og ColliCare blev etableret i januar 2024 og har haft en god start. Ved valg af leverandør var fleksible lagerfaciliteter, kundevenlig service og god personlig kontakt vigtige faktorer. ColliCares faciliteter er optimale for Jungheinrichs produkter og behov, og nærheden til E6 er en stor fordel for nem adgang til ind- og udgående varer.

Lastbiler, der har været ude hos Jungheinrichs kunder i Norge, bringes ind efter leasingperiodens udløb og opbevares hos ColliCare i Moss. Disse sendes regelmæssigt til Jungheinrich centralt i Tyskland, hvor de bliver genopfrisket gennem service, udskiftning af reservedele og nye batterier.

Miljøprofil

Både Jungheinrich og ColliCare arbejder på at minimere deres miljømæssige fodaftryk - hver på deres egen måde. Jungheinrich sælger f.eks. ikke dieseltrucks, fordi de ikke ønsker at bidrage til den miljømæssige belastning, som dieselkøretøjer medfører. Alle deres lastbiler, der sælges som nye i dag, leveres med lithiumbatterier, med fokus på lang levetid. Lithium har en lang levetid, og efter en lastbil er færdig med sin levetid, kan batteriet bruges i en ny lastbil.

Tyske produkter er kendt for deres gode kvalitet. Brugte og slidte lastbiler, der er blevet brugt i Norge, sendes til Tyskland til reparation og renovering til genforhandling. Jungheinrich arbejder imod en brug-og-smid-væk-mentalitet. Strategien med langtidsholdbare produkter med mulighed for reparation og genbrug giver dem en konkurrencefordel på et marked, hvor der findes billigere produkter til lavere priser - men som pålægger et miljømæssigt pres og ofte er dyrere at betjene. Konceptet "gøre brugt til nyt" har set en betydelig stigning i de sidste 5 år og sætter tydeligt Jungheinrich fra deres konkurrenter.

Med service på dagsordenen

For optimal flow i logistikken er god kommunikation mellem kunden og logistikpartneren af ​​afgørende betydning. Via e-mail eller telefon til udpegede kontakter hos ColliCare oplever Jungheinrich at få hjælp og støtte til at holde kunder og interne afdelinger tilfredse med vareflowet.

Om Jungheinrich

Jungheinrich er en imponerende tysk virksomhed med egne filialer i over 40 lande og partnere i 80. De tilbyder salg og kort- / langfristet leasing af produkter som lagerudstyr, manuelle og elektriske lastbiler, AGV'er og digitaliseringsløsninger som WMS og flådeadministration. Jungheinrich arbejder aktivt med bæredygtighed, med strenge klimamål og vigtige certificeringer på plads.