Tilbage Baltic Container Terminal Gdynia

Grønnere logistik fra Storbritannien og kontinentet

Vi stræber altid efter at udvikle grønnere logistikløsninger til vores kunder. Vi har short sea transport i fokus.

Da vi er uafhængige af rederier, kan vi tilbyde en bred vifte af short sea-muligheder i Europa.

Fra både det sydlige og nordlige Storbritannien, Baltikum, Polen, Spanien, Portugal og Holland kan vi tilbyde afhængige afgange og overkommelige priser.

Vi er forpligtet til at tilbyde vores kunder mere bæredygtige logistiske løsninger. Vi bestræber os på at flytte læs fra vej til både sø og jernbane for at reducere CO2-udledningen. Vi kan tilbyde stabil kapacitet på shortsea-ruter og så hjælpe dig med at reducere endnu mere CO2-udledning på din logistik.

Lokal ekspertise og tjenester

Vi tilbyder afhentning af dine varer, international transport ad sø- eller vejtransport, toldservice og selvfølgelig distribution i destinationslandet.

Et eksempel: På søvejen fra Immingham til Oslo reducerer du CO2-udledningen med 85 % sammenlignet med vejtransport (FTL, FCL-belastning).
oslo-imm_CO2_emissions.png

 

Et eksempel: På søvejen fra Immingham til Oslo reducerer du CO2-udledningen med 85 % sammenlignet med vejtransport (FTL, FCL-belastning).

På ruten fra London til Oslo vil din CO2-besparelse være på 73 %.

Import fra Holland, Baltikum og Polen

Vi dækker dine transportbehov fra alle disse områder, til søs. Søtransport på disse ruter er mere forudsigelig og reducerer naturligvis også emissionerne. Ved at vælge havet i stedet for vejen fra Klaipeda til Oslo, reducerer du CO2-udledningen med 76 %.

Følgelig vil den på Gdynia-Oslo-ruten blive reduceret med 71 %.

Holland – hyppige sejladser

Fra Rotterdam i Holland er der to ugentlige afgange med short sea. De direkte ankomster til Oslo vil være både mandage og onsdage, hvilket giver en kort transittid for varer fra nabolandene i Europa.