Tilbage strike_1

Strejke i Norge

Desværre endte forhandlingerne, mellem fagforeningerne og The Confederation of Norwegian Enterprise (NHO) om løn og vilkår denne weekend, uden resultat. 

Vi står over for en strejke, der rammer hundredvis af virksomheder samt 24.000 arbejdere i Norge. ColliCare er ikke påvirket af dette på nuværende tidspunkt, men nogle kunder- eller samarbejdspartnere kan være ramt.

Komplet liste over berørte virksomheder som strejker fra i dag, mandag den 17. april:
 

LO: https://www.lo.no/contentassets/209517b96ae049c58bc2d58310666f00/oversikt-virksomheter-streik-lonnsoppgjoret-2023.pdf

YS: https://www.nho.no/siteassets/lonn-og-tariff/2023/negotia.pdf and https://www.nho.no/siteassets/lonn-og-tariff/2023/ys-safe-og-parat.pdf 

Nogle ruter som gør brug af færger, påvirkes af strejken. Dette kan medføre forsinkelser på transport og distribution i Norge.

Hvis parterne ikke når til enighed i løbet af denne uge, vil flere virksomheder strejke fra fredag den 21. april. ColliCare er ikke blandt de virksomheder, der strejker fra fredag.

Afklar venligst med dine kunder, om deres lager i Norge er åbent for modtagelse samt afhentning af gods.

Vi vil opdatere nyhederne med eventuelle ændringer og udviklinger.

Hvis du har spørgsmål, bedes du ringe eller sende en e-mail til din ColliCare-kontakt. Vi beklager de problemer, der kan opstå i forbindelse med denne konflikt.