ColliCare sørger for afhentning og levering i hele Danmark.

Når du vælger ColliCare som din samarbejdspartner inden for distribution i Danmark får din virksomhed en god logistikløsning, der er skræddersyet til jeres behov.

Har din virksomhed brug for effektiv distribution i Danmark, tilbyder ColliCare afhentning og levering  i hele landet – uanset om du har brug for ekspreskørsel, containerkørsel  eller distribution af stykgods, delpartier eller full loads. 

Priser

Få et tilbud med det samme
Vi sammenligner så du får den bedste transportløsning til dit gods.

Effektiv landsdækkende distribution

Vi sørger for afhentning og levering efter behov, ligesom du altid har fuldt overblik over dit gods via vores webbaserede Track & Trace-system eCare. Med ColliCare som din samarbejdspartner inden for vejtransport i Danmark får du og din virksomhed en logistisk løsning, der matcher dine behov.

Det kan vi tilbyde

  • Landsdækkende distribution i hele Danmark

  • Stykgods

  • Delpartier og full loads

  • Containerkørsel

  • Ekspreskørsel

  • Fuldt overblik med logistiksystemet, eCare

ColliCares landsdækkende distributionsnetværk

Igennem ColliCares logistiknetværk, udfører vi national distribution i samarbejde med danske vognmænd. Som kunde hos ColliCare vil du kunne drage fordel af vores mange partnere og få gode indkøbsordninger.


Du får, kort sagt, samlet alle dine behov for vejtransport i Danmark ved at vælge ColliCare som din logistikpartner. Kontakt os allerede i dag, og lad os sammen finde en logistikløsning, der matcher din virksomheds behov. 

 

Thomas Kamp Nielsen

Thomas Kamp Nielsen

Operations Manager Road
Micki Sastre Alcover Hansen

Micki Sastre Alcover Hansen

Freight Forwarder Road