Tilbage air

ColliCare Logistics i Danmark er nu akkrediteret IATA Agent

Vores IATA -akkreditering forenkler i høj grad forretningsforholdet til globale luftfartsselskaber og giver adgang til mere konkurrencedygtige priser og tjenester, der vil gavne alle vores kunder og netværk. På samme tid har vi adgang til digitale platforme, der gør ColliCare i stand til at forbedre sin kvalitet, arbejdsgang og kommunikation med vores kunder, transportører og andre forretningspartnere i vores Supply Chain Network 

 

Peter-Nygaard-Pedersen.jpg
Peter Nygaard Pedersen, Operations Manager Air & Sea

"For kunder med luftfragtsbehov er IATA -licensen ikke kun et kvalitetssymbol, men det betyder også, at ColliCare kan tilbyde vores kunder en bedre og hurtigere service. Nu kan vi konkurrere på lige vilkår på luftfragtmarkedet, og vi kan indgå aftaler direkte med de globale luftfartsselskaber og GSA’er. Vi tror på, at luftfragts volumen vil fortsætte med at øge i fremtiden, den årlige luftfragtsmængde har været i hurtig vækst siden 2004. På et marked, hvor kapacitet og leveringstider er afgørende, og på grund af den globale Covid19-krise er luftfragt blevet et reelt alternativ til sø fragt og kurerfragt. Vi tilbyder en række tjenester på verdensplan, uanset størrelse, type eller hast."


"Vi ved også, at mange luftfragtskøbere derude bruger kurerfragt til større og tungere forsendelser, hvilket resulterer i ekstremt høje omkostninger og kompleks netværksinfrastruktur med mange stop undervejs. Vores personale kan hjælpe dig med at finde en mere direkte flyvning som muligt med passende transporttider, der reducerer CO2 udledningen i forhold til kurerfragt, når du bruger vores luftfragttjenester." - Morten Ims, salgschef ColliCare Denmark.

 

Forskellige forsendelser kræver skræddersyede løsninger

To forsendelser er aldrig ens. Der kan være flere faktorer som spiller ind – specielt i forhold til, om en opgave haster eller om godset skal leveres på en specifik destination. Hos ColliCare kan vi tilbyde følgende serviceydelser inden for luftfragt: 

 • Premium – til dig der hurtigt skal have en forsendelse fra A til B
 • Economy – Almindelig transport via fly – når lav pris er vigtigst
 • Konsolidering – samletrafik af gods med 1-2 ugentlige afgange
 • Ekspres - Levering samme dag nationalt


Vores luftfragtsløsning er derfor hurtig, pålidelig og til at betale. Har du spørgsmål til forsendelser med flyfragt i ind- og udland, er du velkommen til at kontakte os. 

Vores IATA -licens er en af vores mange milepæle for at gøre ColliCare til din valgte logistikpartner nu og i fremtiden fortsætter Lars Thomsen Administrerende Direktør, ColliCare Denmark.


ColliCare Logistics er i forskellige partnerskaber med agenter, hvilket skaber hurtig handling inden for lastrum og forudsigelige dør-til-dør-leveringer. Vi har certificeringer og agenter som

 • IATA
  IATA -licensen er ikke kun et kvalitetssymbol, det betyder også at ColliCare kan tilbyde vores kunder en bedre og hurtigere service.
 • Neutral
  et globalt netværk af førende luftfragtsarkitekter og luftfartsspecialister

 • Millennium
  forsendelsesnetværk, der gør din luftfragt hurtig, effektiv og nem

 • Centennial
  forsendelsesnetværk, der gør din luftfragt hurtig, effektiv og nem


Lars Thomsen, Administrerende Direktør Denmark siger:

“ColliCare Logistics ApS Denmark har i mange år tilbudt luftfragtsløsninger til vores kunder i mange forskellige former og størrelser. Vores luftfragtspersonale har stor erfaring og har været igennem kontinuerlig uddannelse. Vi er stolte over at tilføje IATA -akkreditering og licens oven på vores eksisterende hårde arbejde, det er virkelig en stor anerkendelse for hele teamet, for ColliCare Danmark og for ColliCare Gruppen.” 
Lars Thomsen

 

Kom i kontakt med os

Har du brug for luftfragt? Kontakt os, vi vil hjælpe dig med tilbud, priser, bookinger og yderligere oplysninger, der er nødvendige.