Tilbage Trailer at Warehouse

Vi reducerer CO2-ækvivalente emissioner

Vi er på en rejse sammen med vores kunder, hvor vi beregner faktiske emissioner og sætter realistiske mål for fremtiden ved hjælp af metoder og konkrete fakta. Hos ColliCare Logistics forstår vi vigtigheden af at vælge den rette teknologiske løsning og planlægge ruter baseret på tilgængeligheden af grøn brændstofinfrastruktur.

Vi tilbyder beregninger til vores kunder

Vores erfarne team vil nøjagtigt måle og rapportere kuldioxidemissioner. Vi specialiserer os i kulstofoptælling og overholder standarderne i EN16258 og ISO14083. Ved at anvende disse standarder overholder vi brancheregler og leverer pålidelige data, der gør det muligt for dig at spore emissioner effektivt.
Derudover hjælper vi vores kunder med at spore deres emissioner i hele forsyningskæden. Ved nøje at overvåge CO2-fodaftrykket identificerer vi områder, hvor emissioner kan reduceres ved at skifte til sø- eller luftfragt eller elimineres ved brug af elektriske køretøjer.

 

Hvordan hjælper og støtter vi dig?

For at sikre gennemsigtighed og kontrol over forsendelser giver vi vores kunder emissionscertifikater og detaljerede rapporter for hver forsendelse. Disse rapporter gør det muligt for vores kunder at vurdere den miljømæssige påvirkning af hver forsendelse, træffe informerede beslutninger og følge fremskridt i reduktionen af emissioner.


Valg af teknologi og ruteplanlægning

Vores eksperter forstår vigtigheden af at vælge den rette teknologiske løsning og planlægge ruter baseret på tilgængeligheden af grøn brændstofinfrastruktur. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at vurdere specifikke krav og anbefale optimale teknologier og ruter, der er i overensstemmelse med kundernes bæredygtighedsmål.

Vi holder os opdateret med de seneste fremskridt inden for grøn brændstofinfrastruktur for at sikre, at kunder har adgang til de mest relevante oplysninger.


Infrastruktur og forsyningskædeadministration

Vores team giver vores kunder et overblik over alternative retningslinjer og tilgængelighed af infrastruktur i alle europæiske lande. Ved at analysere faktorer som opladningsstationer, biogas-/bio-brændstofpåfyldningsstationer og andre infrastrukturkrav hjælper vi vores kunder med at udvikle og optimere transportruter, der maksimerer effektiviteten og minimerer miljøpåvirkningen.

Lorem ipsum
First Last