Tilbage Allan Nielsen

Ny Managing Director i ColliCare Gøteborg

Vi er glade for at kunne introducere Allan Nielsen, ny Managing Director i ColliCare Gøteborg. Allan er 56 år gammel og har solid erfaring fra industrien.

Allan har arbejdet i virksomheder som Green Carrier, DFDS og NTEX og har klare mål for ColliCare Gøteborg. Han startede sin professionelle karriere i 90’erne og har udrettet meget siden da. Allan har en stor passion for hele forsyningskæden og er ikke bleg for store udfordringer. Hans ekspertiseområder inkluderer udvikling i afdelinger som Vejtransport, Søfragt, Luftfragt, 3PL, Distribution og Økonomi, og han sigter efter at opnå 500 millioner i omsætning i 2022.

ColliCare Logistics AB er på noget af en vækstrejse. Med et nyt kontor, der ligger op ad E6 samt dygtige og dedikerede ansatte, mener Allan, at målet om 500 millioner i 2022 er opnåeligt.

Allan kommer til at drive organisationen i Gøteborg, som den dag i dag inkluderer Gøteborg, Jønkoping og Sundsvall med omkring 55 ansatte.

Allan Nielsen huvud.jpg
Allan Nielsen

"Det er enormt spændende at være en del af en hurtigt voksende virksomhed, der har så stærkt et fokus på kundeservice understøttet af skarpe digitale værktøjer.

ColliCare Sverige har gjort et virkelig godt stykke arbejde, og det glæder mig at have muligheden for at videreudvikle organisationen i både vækst og profit. Bredden af produkter samt et stærkt miljøfokus viser, at vi er blevet en attraktiv partner for produktejerne og transportkøberne.” – Allan Nielsen, Managing Director Sweden