Tilbage 20140725_cvanbiesen_verylarge__LUX6407

Nyt luftfragtspartnerskab!

ColliCare Logistics Danmark er blevet godkendt af Cargolux: Nu kan vi tilbyde luftfragt til mere end 90 destinationer over hele verden!

Erfaring og omfattende globale ruter for luftfragt

Cargolux har været til stede på luftfragtmarkedet siden 1970. Med mere end 50 års erfaring kan Cargolux, i tæt samarbejde med ColliCare, dække alt fra almindelig fragt til tidsfølsomt gods samt forsendelser, der kræver speciel ekspertise. I Danmark tilbyder vi ruter til og fra Kastrup og Billund lufthavn. Der er daglige afgange fra Kastrup og afgange 3 gange om ugen fra Billund.

Cargolux har ruter, der dækker mere end 90 destinationer over hele verden. Deres Boeing 747 blev designet som et fragtfly fra begyndelsen. Fleksibilitet i lastning og driftseffektivitet er dens nøglekomponenter. Med en stor sidelastdør og en helt unik næsedør kan Cargolux' fragtfly læsses hurtigt og nemt og rumme både tungt gods, store laster og temperaturfølsomt gods.

Peter Pedersen, Operations Manager Air & Sea hos ColliCare Logistics Danmark, udtalte:

"Et samarbejde mellem ColliCare Danmark og Cargolux er spændende for os, da det åbner nye døre for at transportere gods, som vi ikke tidligere har haft samme mulighed for. Nu kan vi håndtere større gods, projektlast med mere, da Cargolux flyver med fragtfly."