Tilbage Peternap

NAP konferrence

Vi er glade for at meddele vores deltagelse i det årlige arrangement, der afholdes af Neutral Air Partner, også kendt som NAP

ColliCare Logistics deltager i det årlige NAP Event

Neutral Air Partner, også kendt som NAP, er et førende globalt netværk af luftfragtprofessionelle og uafhængige luftfragtfremstillere, der fremmer samarbejde og innovative løsninger inden for industrien.

NAP-arrangementet samler aktører i branchen for at diskutere vigtige emner, opbygge partnerskaber og udforske nye tendenser. ColliCare Logistics' deltagelse afspejler vores engagement i at være førende inden for logistikbranchen, forbedre vores tjenester, udvide vores netværk og levere førsteklasses løsninger til vores kunder.

Vi sigter mod at skabe værdi for vores kunder ved at tilbyde omfattende logistikløsninger. Deltagelsen i NAP-arrangementet giver os mulighed for at forstå vores kunders skiftende behov, opbygge partnerskaber, samarbejde med kolleger og drive innovation i vores tjenester.

Vi ser frem til at engagere os med branchens ledere, deltage i inspirerende sessioner og udnytte netværksmulighederne ved NAP-arrangementet. Vi inviterer vores LinkedIn-forbindelser, der deltager i arrangementet, til at møde os og udforske potentielle synergier til gensidig fordel.