Tilbage DSC_0179

ColliCare - ny logistik operatør på det finske marked

ColliCare er stolt af at meddele, at de nu er etableret med eget kontor i Vantaa, Finland. Med denne nye afdeling dækker ColliCare nu alle de nordiske lande, der tilbydes transport- og logistiktjenester.

Væksten for ColliCare-koncernen er enorm, omsætningen viser tæt på en stigning på 30% i 2017.

ColliCare er en norsk, mellemstor og privatejet logistikoperatør, der er til stede i 11 lande verden over, med fokus på Norden, Baltikum, Europa og Fjernøsten. Virksomheden i Finland opfylder deres kunders behov, som anmoder om tjenester over hele Norden.

ColliCare trives med at give kunden en fordel i deres marked gennem innovative og intelligente logistiktjenester. Nogle af Skandinaviens største importører og logistik købere er allerede på kundelisten.

 

ccp-0681-3.jpg
Knut Sollund

 

 

 

 

 

 

"Vores kunder ønsker nordiske distributionsløsninger, og for at støtte deres behov besluttede vi at åbne en afdeling i Finland. Baseret på markedsundersøgelser mener vi, at der er plads til ColliCare som logistikudbyder på det finske marked, siger administrerende direktør for ColliCare, Knut Sollund.

"Finland er ikke kun vigtigt med hensyn til vores fokus på nordiske distributionsløsninger, men også for dets nærhed til Baltikum, et område hvor vores forretning vokser hurtigt. Udover vores fly- og søfragtsløsninger, hvor vi har et stort netværk og konkurrencedygtige tjenester, "fortsætter Sollund.

ColliCare Finland ledes af Marko Pirinen, med 30 års erfaring med drift og salg inden for transport- og logistikbranchen. Han vil blive støttet af kundeservicechef Sari Attila.

Marko Pirinen.jpg
Marko Pirinnen

 

 

 

 

 

 

"ColliCare Finland er en mulighed for kunder, i stedet for store statsejede logistikvirksomheder. Meget få virksomheder i Finland tilbyder nationale / internationale tjenester med unik portefølje og fleksible tjenester til en konkurrencedygtig pris. Vi kan tilbyde en personlig og fleksibel service. ColliCare gør forretningen på en ny innovativ måde," siger administrerende direktør for ColliCare Finland, Marko Pirinen.

At være en mindre spiller blandt store aktører på logistikmarkedet har vist sig, at være en succesfaktor for ColliCare og dets kunder. Kunderne får mere opmærksomhed fra deres kontaktpersoner, og skræddersyede logistikløsninger, baseret på deres behov, er mere tilgængelige.