Tilbage Latvia

ColliCare udvider i de Baltiske lande, og åbner deres første salgskontor i Riga, Letland

Baltikum er et vigtigt område for ColliCare og deres kunder, og har siden 2015 været til stede i Vilnius, Klaipeda og Kaunas i Litauen.

I 2020 etablerede ColliCare Letland sig selv som en operativ afdeling.

 

I foråret udvider ColliCare deres afdeling i Letland med en salgsafdeling i Riga, der skal tilbyde endnu bedre løsninger til kunder der importere eller eksportere i Baltikum.

Den lettiske afdeling vil fokusere på vej- og shortsea-shipping mellem de baltiske lande, de nordiske lande, UK og skandinavien.

Vores team i Letland består af Maxims Smirnovs som Managing Director og Anastasia Vitkovska som Sales Manager, begge med stor erfaring inden for logistik. Sammenlagt er der seks medarbejdere ved kontoret i Riga, inklusiv administrationen og operationsafdelingen.

ColliCare kunder in Baltikum er en blanding af møbelkæder i den Nordiske lande og virksomhedheder der omhandler bygningsarbejde og industri. Skræddersyede lIT-systemer til leverandørstyring og købsopfølgning har vist sig at være USP’er for kunder, der importerer fra Baltikum og Asien. Collicare har, som en samlet afdeling, en gennemsnitlig vækst på 20% hvert år, med yderligere planer om at udvide.

Med adgang til fleksible shortsea systemer igennem datterselskabet Viasea Shipping vil ColliCare tilegne sig markedsandele i Letland.

 

 “Markedet har, med tiden, kæmpet med forstyrrede forsyningskædeprocesser. Som svar på dette vil mange producenter og logistisk operatører finde Baltikum som et velplaceret alternativ til at afveksle deres risici. Ved at styrke vores ydelser i Letland, vil vi være i stand til at følge op på disse ændringer i markedet,” says Bjørn Erik Valldal - Business Development Manager Baltics. 
Bjørn Erik Valldal
Bjørn Erik Valldal

 

 

Click here for more information about ColliCare in Latvia