Tilbage ColliCare_Logistics_opens_office_in_Poland_Gdynia_Editorial_Use_Only

ColliCare Logistics åbner kontor i Polen

Vi fortsætter udvidelsen af ​​ColliCare Logistics til vigtige internationale markeder. I begyndelsen af ​​det nye år åbnede vi et nyt kontor i Gdynia, Polen.

Gdynia er et vigtigt punkt for international handel og logistik mellem Asien, Europa og Skandinavien. Vores logistikløsninger passer perfekt ind i denne placering og muligheder.

ColliCare-kontoret i Polen vil tilbyde konkurrencedygtige transportløsninger og et alternativ til bedre miljøbeskyttelse. Vi fokuserer på mere miljøvenlige logistiske løsninger. For eksempel kan vi ved at transportere en containerlast fra Polen til Norge ad søvejen i stedet for en lastbil med trailer reducere udledningen af ​​kuldioxid med op til 71 %.

CC - statistics green Poland - Norway - in Engl.jpg

 

I Polen vil vi tilbyde sø-, jernbane-, vej- og multimodale transporttjenester med fokus på de mest miljøvenlige løsninger. Et netværk af short sea-forbindelser i Europa eksisterer allerede - vi præsenterer det på kortet nedenfor.

ColliCare_Poland_short_sea_routes (2).png

 

Vores team i Polen vil også støtte vores kunder med toldbehandling. Det er en meget vigtig del af logistikken, især mellem lande som er udenfor EU samarbejdet.

 

Mød hele vores polske ColliCare-team. De er klar til at besvare dine spørgsmål.

Vi er glade for at kunne præsentere dig for vores nye administrerende direktør i Polen - Jesper Hansen. Jesper har allerede et nyt team på plads, med 3 lokale, erfarne kollegaer, der kender Polen og markedet godt. Det nye team er klar til at tage sig af vores nye og eksisterende samarbejdspartnere.

 

cdkp-457-2.jpg
 

Jesper Hansen, Managing Director Poland

Vi har holdt øje med det polske marked i årevis, og vi ved det godt. Den polske økonomi udvikler sig dynamisk, og efter vores mening har den gode udsigter. Vi har samarbejdet med kunder fra Polen i lang tid, men hovedsageligt fra vores norske hovedkvarter. Nu bygger vi vores team af vores lokale specialister i Gdynia for at være endnu mere tilgængelige for polske kunder og tilbyde dem moderne, miljøvenlige transportløsninger til Norden og over hele verden.

 

Også velkommen ombord til Piotr Kaleńczuk - en erfaren salgschef, som kender det polske marked meget godt.

 

Piotr-Kaleńczuk.jpg
 

Piotr Kaleńczuk, Sales Manager

Jeg er meget glad for at blive en del af det internationale ColliCare-team. Jeg er overbevist om, at vores transportløsninger vil blive værdsat af det polske marked. Den nye polske afdeling er en værdifuld, vigtig og troværdig del af ColliCare Gruppen. Nu bygger vi vores team af vores lokale specialister i Gdynia til polske kunder og tilbyder dem moderne, miljøvenlige transportløsninger til de skandinaviske lande og rundt om i verden.


 

Vores nye kontor har beliggende nær havnen i Gdynia. Leder du efter pålidelige logistikløsninger fra og til Polen? Kontakt os!

Piotr Kaleńczuk

Piotr Kaleńczuk

General Manager Poland