Tilbage Traffic manager to Gothenburg | ColliCare Sweden

ColliCare åbner ny afdeling i Jönköping

ColliCare Logistics fortsætter forretningsudvidelsen i Sverige med åbningen af et nyt kontor i Jönköping den 1. oktober. Kontoret i Jönköping bliver en del af ColliCare Logistics AB og vil fokusere på internordiske transportløsninger. ColliCare-gruppen har allerede nordiske kontorer i Norge, Danmark og Finland.

Udviklingen for ColliCare i Sverige

I første halvdel af 2021 oplevede ColliCare en 50 % stigning i omsætning i forhold til 2020. Prognosen for hele 2021 viser et styrket resultat på 310 millioner svenske kroner. ColliCare Logistics AB har 42 ansatte, og rejsen fortsætter med de nye svenske afdelinger.

Tidligere i år åbnede ColliCare et kontor i Sundsvall med 3 ansatte. Sundsvall-kontorets primære fokus er indenrigs løsninger, men de håndterer også godsløsninger. Göteborg-kontoret flyttede også til lokaliteter denne sommer.

Tidligere i år underskrev møbelkæden Mio kontrakt med ColliCare om håndtering af godsløsninger fra Baltikum til Sverige og samtlige af kædens butikker. Samarbejdet med Mio og den anden store ColliCare-kunde Jula understreger, at ColliCare tilbyder gode løsninger til detailhandlen.

ColliCare Logistics AB skulle gerne være det naturlige valg ved behovet for fleksibel og skræddersyet distribution med fokus på høj kvalitet og erfaring fra det nordiske marked. Yderligere ydelser er import og eksport via søfragt- og luftfragt samt bane- og vejtransport.

Fokus på internordiske transportløsninger

Mats Lindahl vil bestyre det nye kontor i Jönköping. Han har senest bestridt en stilling som produktchef hos Agility. Resten af holdet i Jönköping består af Greger Szepesvari, David Bergström og Marie Lagerström, som alle har bred erfaring fra logistikbranchen, og som effektivt skabte den internordiske trafik hos Agility. De har i mange år arbejdet tæt med ColliCare og deres afdeling for indenrigsdistribution i Norge.

Holdet i Jönköping har lang og solid erfaring med nordisk distribution, og det er spændende, at alle tre har valgt at blive en del af ColliCare.

Holdet i Jönköping ser frem til at være en del af ColliCare Logistics Group. Det giver os mulighed for at trække på vores store netværk og dermed endnu mere effektiv og individuelt tilpasset distribution på tværs af det nordiske marked. - Mats Lindahl, Product Manager at ColliCare Logistics AB.

svenskene gruppebilde6.jpg
Photo; fra venstre Greger Szepesvari og Mats Lindahl

 

Vi har kendt Mats og hans hold i årevis gennem distributionssamarbejdet med Agility og vores norske forretning. Derfor er det også meget inspirerende og spændende, at vi har fået alle tre i folden hos os. Det gør os ekstremt selvsikre og fokuserede på et nyt forretningsområde. Jeg ser frem til at komme i gang med vores kontor og service i efteråret. - Micke Kristiansson, General Manager of ColliCare Logistics AB

Micke Kristiansson

Micke Kristiansson

General Manager Sweden Gothenburg