logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

Netthandel og transport

– med fokus på "hvad en god levering er"

Netthandel og transport

– med fokus på "hvad en god levering er"

Handel over nettet øges i rekordfart, det samme gør forbrugernes forventninger til smidige leveringer. Ønsker du flere distributions alternativer? Du tænker måske som vi, at hjemme leveringer er fremtiden?

ColliCare’s eCommerce afdeling er klar til at møde dagens og fremtidens krav til effektiv e-handelslogistik. Vi tilbyder flere attraktive distributionsløsninger, samtlige med fuld sporbarhed på nettet.

Hjemmeleveringer
Vi er stolte af, at kunne tilbyde hjemmeleveringer både i løbet af dagen, såvel som aftenen i hele Norge. Vi leverer alt fra skruetrækkere og ipad covers til større og tungere møbelgrupper. Fleksible, personlige og smarte leveringer er nøglen til succes. 

Butikspakke – hentes i butik
ColliCare samarbejder med et af de bedste udleveringsnetværk i Norge.

Postkasselevering
Forbrugeren forventer at få leveret varen, til trods for at de ikke selv er hjemme. ColliCare leverer dine små pakker og konvolutter i postkassen.

e-Adviseringer
Med SMS & e-mail giver vi dine kunder et link med adgang til data om forsendelsen. Informationen er tilgængelig på alle digitale platforme, alt fra PC, Ipad eller mobile websider. Her kan de spore forsendelsen, kontakte ColliCare og oplyse specielle ønsker til leveringen. 

Synlighed
Vi ønsker at synliggøre kvaliteten på vore leveringer og give kunderne mulighed for "at stjerne-rate" – give os karakter – på alle leveringer fra ColliCare. Et umiddelbart kvalitetsstempel på leveringen, vi udfører.

ColliCare udvikler kontinuerligt sine eCommerce tjenester og vil have stor fokus på præcise privatleveringer, forbrugerbehov og effektiv digital-dialog med kunderne efter dagens og fremtidens krav. Vi skal hjælpe din netbutik med at opfylde dine kunders ønsker og forventninger

Vi vil med glæde snakke om hvad fremtiden bringer og hvilke transportløsninger der passer bedst til dig og din online-butik
Peter Nygaard Pedersen, Operations Manager Air & Sea i ColliCare Logistics
Call_Icon_round
Peter Nygaard Pedersen
Operations Manager Air & Sea
Send os din E-mail adresse hvis du vil vide mere om denne tjeneste.
E-mail*