logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

Nethandel logistik

– kræver et solidt modtagelses- og afsendelsesapparat!

Nethandel logistik

– kræver et solidt modtagelses- og afsendelsesapparat!

Ønsker du hjælp til nethandel logistik?

Arbejder du eller tænker du at arbejde med nethandel mod det Skandinaviske marked? Så kan vi hjælpe dig med et solidt modtage- og forsendelsesapparat!
 

Lager og 3pl lagertjenester 

Vi tilpasser lagerhåndteringen til dit leveringsbehov. Nethandel og digitale kampagner kræver at varedistributøren evner at omstille sig hurtigt, for at give den god service og efterlade sig et godt indtryk hos slutkunden. Vi tilbyder alle typer lagertjenester i centrale områder i Skandinavien. 
 

Internationale fragttjenester

Vi aftaler gerne at hente varerne på  Deres lager eller hos din leverandør i Europa, og har effektive toldrutiner for videre distribution.
Vi henter der du ønsker og leverer på aftalt sted!

 

Fortoldning

Vi er gode på toldrutiner og har enkle fortoldningsløsninger, hvilket er en forudsætning for enkel fortoldning og hurtig levering. Vi er opdateret på de sidste It-løsninger for fortoldnings administration, som har flere told alternativer for dig og din netbutik. 
 

Leverings alternativer

Vi leverer varerne direkte i postkassen, ved døren eller kunden kan vælge at hente i butik. Vi tilbyder også levering om aftenen hvis dine kunder foretrækker det, med SMS advisering i forvejen.
Efter fortoldning sendes varene til din kunde. Vi kan benytte en løsning, hvor modtageren opkræves told og moms før han får sine varer udleveret.

 

EDI

For et smidigt operationelt samarbejde, har vi muligheder for opkobling via EDI løsninger op mod de aller fleste systemer – som igen sikrer god kvalitet med mulighed for skanning ved alle knudepunkter.
 

Kundeservice

Nethandelskunder vil have sine varer hurtigt leveret og forventer høj servicegrad! Såfremt dine kunder har behov for råd og vejledning, står vores professionelle kundeserviceteam til tjeneste.
 

Returvarer

Såfremt din kunde alligevel ikke ønsker varen, tager vi imod returseddel og ordner returen.  Alle retursendinger konsolideres hos os, Således at du kun modtager en retur-sending til aftalt tidspunkt.


Vi vil med glæde snakke om hvad fremtiden bringer og hvilke transportløsninger der passer bedst til dig og din online-butik
Leveringsmuligheder for e-handel
Peter Nygaard Pedersen, Operations Manager Air & Sea i ColliCare Logistics
Call_Icon_round
Peter Nygaard Pedersen
Operations Manager Air & Sea
Send os din E-mail adresse hvis du vil vide mere om denne tjeneste.
E-mail*
Din medarbejder i Asien
Din medarbejder i Asien
ColliCare hjælper dig med å finde rigtig leverandør i Asien.
Cross docking i Asien og Europa
Cross docking i Asien og Europa
En god cross dock løsning i Europa og Asien kan, give jer en lavere fragt omkostning, være mere miljøvenlig og give jer en bedre kontrol på vareflowet.