logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

Nethandel

– med fokus på "hvad en god levering er"

Nethandel

– med fokus på "hvad en god levering er"

Ønsker du gode leveringsalternativer for nethandel?

Handel over nettet øges i rekordfart, det samme gør forbrugernes forventninger til smidige leveringer. Ønsker du flere distributions alternativer? Du tænker måske som vi, at hjemme leveringer er fremtiden?

ColliCare’s eCommerce afdeling er klar til at møde dagens og fremtidens krav til effektiv e-handelslogistik. Vi tilbyder flere attraktive distributionsløsninger, samtlige med fuld sporbarhed på nettet.

   

Hjemmeleveringer

Vi er stolte af, at kunne tilbyde hjemmeleveringer både i løbet af dagen, såvel som aftenen i hele Norge. Vi leverer alt fra skruetrækkere og ipad covers til større og tungere møbelgrupper. Fleksible, personlige og smarte leveringer er nøglen til succes. 
 

Butikspakke – hentes i butik

ColliCare samarbejder med et af de bedste udleveringsnetværk i Norge.
 

Postkasselevering

Forbrugeren forventer at få leveret varen, til trods for at de ikke selv er hjemme. ColliCare leverer dine små pakker og konvolutter i postkassen.
 

e-Adviseringer

Med SMS & e-mail giver vi dine kunder et link med adgang til data om forsendelsen. Informationen er tilgængelig på alle digitale platforme, alt fra PC, Ipad eller mobile websider. Her kan de spore forsendelsen, kontakte ColliCare og oplyse specielle ønsker til leveringen. 
 

Synlighed
Vi ønsker at synliggøre kvaliteten på vore leveringer og give kunderne mulighed for "at stjerne-rate" – give os karakter – på alle leveringer fra ColliCare. Et umiddelbart kvalitetsstempel på leveringen, vi udfører.


Vi tager gerne en dialog om hvad fremtiden vil bringe, og logistikløsninger tilpasset dig og din netbutik!​

ColliCare udvikler kontinuerligt sine eCommerce tjenester og vil have stor fokus på præcise privatleveringer, forbrugerbehov og effektiv digital-dialog med kunderne efter dagens og fremtidens krav. Vi skal hjælpe din netbutik med at opfylde dine kunders ønsker og forventninger!


Vi vil med glæde snakke om hvad fremtiden bringer og hvilke transportløsninger der passer bedst til dig og din online-butik


 
Logistik for nethandel
Peter Nygaard Pedersen, Operations Manager Air & Sea i ColliCare Logistics
Call_Icon_round
Peter Nygaard Pedersen
Operations Manager Air & Sea
Send os din E-mail adresse hvis du vil vide mere om denne tjeneste.
E-mail*
Din medarbejder i Asien
Din medarbejder i Asien
ColliCare hjælper dig med å finde rigtig leverandør i Asien.
Cross docking i Asien og Europa
Cross docking i Asien og Europa
En god cross dock løsning i Europa og Asien kan, give jer en lavere fragt omkostning, være mere miljøvenlig og give jer en bedre kontrol på vareflowet.