logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

Vore tjenester

Vejtransport
Vejtransport
Vi er gode til vejtransport! ColliCare har egne speditionsafdelinger i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland, Tyskland, Baltikum, Italien og Tyrkiet samt et stort partnernetværk i hele Europa. I alle de Skandinaviske lande tilbyder vi landsdækkende distribution.
Søfragt
Søfragt
Vi tager søvejen, og sørger for at få dine varer leveret over hele verden. Du får adgang til et stort netværk, med blandt andet vores kontorer i Norge, Sverige, Holland, Finland, Tyskland, Baltikum, Italien, Tyrkiet, Indien og Kina samt agenter i alle vigtige knudepunkter.
Luftfragt
Luftfragt
Hurtig levering? Det meste kan sendes med fly, store, små, tunge og lette. Fly og eksprestjenester er den hurtigst voksende form for transport. Vi har et stort netværk og tilbyder dør/ dør services.
Tog
Tog
Trenger du frakt fra Italia? Da kan du sende direkte med oss, daglige avganger og bare 5 dagers transitttid - ta kontakt med oss dette er både rimelig, smart og miljøvennlig!
Nethandel
Nethandel
Forbrugerne stiller hele tiden højere krav til hurtige og præcise leveringer, når de handler på nettet. Gode leveringsmuligheder og let returlogistik er afgørende ved valg af netbutik. ColliCare ønsker i samarbejde med din netbutik at udforme morgendagens nethandelsløsninger, så de bliver endnu mere konkurrencedygtige i dag, såvel som i fremtiden.
Fortoldningstjenester
Fortoldningstjenester
Hjælp til fortoldning? Handel med lande udenfor EU kræver sit, et tungt told- og afgiftsregelsæt. Tidskrævende processer hos SKAT må til, for at ind- eller udføre en vare af landet.