logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

Vejarbejde i og nord for Hamburg forsinker trafikken

Offentliggjort:  01. januar 0001

Der har siden foråret været gang i et meget omfattende anlægsarbejde med udvidelsen til henholdsvis 6 og 8 spor af motorvej A7 i begge retninger, fra Autobahndreieck Bordesholm i nord og til Hamborg, en strækning på ca. 65 kilometer, som nu gået ind i en intensiv fase. Ydermere arbejdes der også med den lyddæmpede motorvejstunnel i Hamburg-Schnelsen.

Dette anlægsarbejde medfører massive kø dannelser og dermed betragtelig ventetid ud over det sædvanlige, og den ekstraordinære lange transitering nedsætter alvorligt produktiviteten i vognmandsoperationen.

ColliCare har siden opstarten af anlægsarbejdet selv dækket disse omkostninger, men vi desværre i den situation at vi ingen anden mulighed har, end at vores kunder desværre også må deltage i at løfte denne byrde. Problemet er akut, og evt. alternative ruter medfører mange ekstra kilometer, samtidig med at disse alternative ruter som forventet også hurtigt ”lukker til”, hvorfor alle ender op i køerne.

Konsekvensen er, at ColliCare Logistics midlertidigt med effekt pr. 1. November, og indtil situationen markant bedres, indfører nedenstående A7 kø tillæg for alle berørte transporter mellem Danmark og Kontinentet/Centraleuropa:

  • DKK 1,25 pr 100 kg (fragtpligtig vægt)
  • Minimum DKK 15,- pr sending
  • Maksimum DKK 190,- pr. transport

Vi beklager meget men håber på Deres forståelse for, at situationen er ekstraordinær og aldeles uden for vor kontrol.

Såfremt De har brug for yderligere information, står din sædvanlige ColliCare kontaktperson som altid til rådighed.

Vi ønsker å etablere oss i strategiske byer i Norge, og med etableringen i Trondheim er nok en milepæl nådd.

Fra terminalen distribueres gods til hele Trøndelag, både via ruter og egne kunde eksklusive ruter. Vi tilbyr InNight tjenester, budtjenester og ordinær parti/stykkgods distribusjon.

Vi starter med 3 faste ansatte og 15 biler i trafikk og vi betjener allerede et stort volum.

Ny avdeling åpner for nye muligheter, også for deg som kunde. Trenger du transport til/fra eller i Trondheimsdistriktet – ta kontakt med oss, vi ser fem til å høre ifra deg!

Kontakt:
Tom Erik Hauger tlf.: 909 20 442 mail.: tom.erik.hauger@collicare.no,
eller Trond Bræin tlf.: 920 31 201 mail.: trond.braein@collicare.no

Vejarbejde i og nord for Hamburg forsinker trafikken
Share in social media: