logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

Varer fra Italien hurtigt og billigt - med tog!

Offentliggjort:  25. oktober 2017


Den 14. oktober 2017 kørte den først toget fra terminalen i Parma til Norge.

cci-0400


Hurtigste
"Toget går direkte fra Italien til Norge, og skal have den hurtigste transit tid på markedet. For vores kunder, vil det betyde hurtig, billig og forudsigelig levering af deres varer," siger Ronny Nordmark, udviklingschef i ColliCare.

Sikkerheden er også høj. Alle laster er på låste vogne.

Miljømæssige fokus
"Vi vælger at fokusere på dette nu for at give en fornuftig indstilling til transport fra Italien til Norge, og tog er den mest miljøvenlige måde at transportere gods på. Det er vigtigt for os at have en miljømæssig fokus, og dette tog er helt sikkert et skridt i den retning, "siger Nordmark.

Haugen Group ser frem til at bruge toget
Andreas Klamroth, ansvarlig for indkøb og levering i Haugen-koncernen, er begejstret for løsningen på ColliCare. Og han ser mere positive aspekter af transport af gods med tog.

"Vi har en masse gods, der kan transporteres med tog, og for os er omkostninger, tid og fleksibilitet  vigtig. Og alt dette får vi ved at vælge ColliCares tog. Vi ønsker også at sætte en standard i branchen, når det kommer til at fokusere på miljøet, og Der er ikke mange andre mere miljøvenlige måder at transportere varer over så langt afstande end med tog ", siger Klamroth.

Ugentlig afgang
Toget fra Parma har 20 vogne, og hver vogn kan laste 66 paller, lasteevnen er i alt 63 tons pr. vogn. Der kommer en ugentlig afgang fra Parma lørdag formiddag, med ankomst Rolvsøy, Fredrikstad mandag aften kl 18.00.

"Mængder på markedet er god pr. idag - men prisniveauet er under hårdt pres, men vi er dybest set en flok af optimister, så forestiller os, at dette vil være en succes for vores kunder og for os som virksomhed,". konkluderer Nordmark.

Her kan du læse mere om togtjenesten.
 

Varer fra Italien hurtigt og billigt - med tog!
Share in social media: