logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

Norske ColliCare Logistics åbner sit andet kontor i Danmark

Offentliggjort:  01. januar 0001

ColliCare Logistics ApS har med ansættelsen af Claus Lynge, valgt at åbne det første kontor i Jylland beliggende i Brønderslev, nord får Ålborg.

”Grunden til at det blev lige netop Nordjylland, er for at knytte Jylland tættere sammen med Norge” fortæller den administrerende direktør Henrik Nielsen.

ColliCare Logistics åbnede i November 2012 det første kontor i Danmark beliggende i København med bare én person, men allerede i dag består kontoret af syv personer.

”Starten af ColliCare Logistics ApS har været utrolig positiv, det danske marked har taget rigtigt godt imod os til trods for vi er et nyt og ukendt navn” udtaler Henrik Nielsen.

I 2013 omsatte ColliCare Logistics ApS for DKK 10,5 mio. og det forventes at omsætte for mere end DKK 30 mio. i 2014. ColliCare Logistics har derfor store forventninger til det danske marked og ser mange muligheder.

Henrik Nielsen fortsætter ”selvom vi har vores niche områder, så tilbyder vi kunden andet end bare hyldevaren, vi lytter efter hvad behovet rent faktisk er og sætter en løsning sammen derefter, det har været en af årsagerne til ColliCare’s succes”.

 
På billedet : Area sales manager Claus Lynge (tv) og adm. Direktør Henrik Nielsen (th)ColliCare Logistics har nå en ansatt i Vilnius som ivaretar våre kunder på Litauen - Norge distribusjon, samt Litauen - Skandinavia distribusjon forøvrig.(Bilde: t.v: Solveiga Zitkeviciute, Sales Manager Lithuania, t.h.: Knut Sollund, CEO ColliCare Logistics)

Norske ColliCare Logistics åbner sit andet kontor i Danmark
Share in social media: