logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

ColliCare åbner en ny terminal og nyt kontor i Kaunas

Offentliggjort:  25. oktober 2017

ColliCare Litauen er en ung og nyligt etableret afdeling af ColliCare familien, der dækker hele Østersøen, og nu udvider de.

"Den nye terminal giver os mange muligheder for nye tjenester, og beliggenheden er fremragende til at levere logistiktjenester. Kaunas er virkelig i hjertet af Litauen, "siger Solveiga Seredis, administrerende direktør i Litauen.

Solveiga Seredis er også stolt af at præsentere Møbelringen som en af ​​sine første kunder på Kaunas terminal.

Kaunas ligger midt i Litauen, og har hovedveje til Europa og Baltikum. Og byen er den næststørste industriby i Litauen.

Moderne lokaler
Den nye terminal er 4493 m2 plus en 700 m2 anden etage. Terminalen vil have otte ramper og en rampe til VAN. Kontoret er 113 m2 stort og vil være moderne.
"Vi vil også tilbyde 3pl tjenester, distribution, opbevaring, toldmæglingstjenester, LTL / FTL service til EU og Skandinavien," siger Seredis.

Holdet vokser
ColliCare Litauen holdet vokser, og i dag er der tolv medarbejdere. Fem job i Vilnius og syv i Kaunas.
"ColliCare Logistics Litauen har til formål at være logistikeksperter, og vi vil levere komplette logistiktjenester ud over kundernes forventninger," siger Seredis.

Samlede løsninger
ColliCare fokuserer på samlede løsninger for hele forsyningskæden, fra producent til forbruger. Deres kunder er importører, eksportører og industrier med behov for logistik, især i Skandinavien og Baltikum, og Europa og Asien generelt.

Hovedkvarteret ligger i Norge, men har også kontorer i Sverige, Danmark, Holland, Tyskland, Italien, Tyrkiet, Kina og Indien samt et agentnetværk i de fleste dele af verden.
 

ColliCare åbner en ny terminal og nyt kontor i Kaunas
Share in social media: