Erfaren og på udkig efter nye udfordringer?

Send din ansøgning til os – vi glæder os til at høre fra dig!

Du har måske erfaring med logistikindustrien og klar til at træde direkte ind i en af vores stillinger. Eller måske har du erfaring fra andre industrier og kan hjælpe os med at tænke i nye baner i måden, vi arbejder og udvikler os på. 

Tag det næste skridt i din karriere!

Har du mange års erfaring, som har givet dig alsidige og varierede kompetencer? 

Så tror vi, at du har opnået et stort katalog af relevant viden og know-how, og kan bidrage med en masse brugbart i ColliCare.

Et tip til dig

Vær ærlig, du er senior. 

Vi er ikke så interesseret i hvad der skete i 80’erne. Fokusér hellere på de sidste 15 år, og hvad du har opnået, gjort og lært. 

Fortæl os om dine styrker, og hvad der motiverer dig – hvad der driver dig.

Ny viden blandet med tidligere erfaring kombineret med at være selvsikker i sin stilling, giver ofte rigtige gode resultater.

Hvis vi alle tænker ens, så tænker vi ikke nok – vi vil have myriader af ideer og mangfoldighed!

Vi tror på, at det er en værdi at være en blanding af mennesker i forskellige aldre med forskellige erfaringsgrundlag og evner – specielt når vi sammen skal udvikle måden, vi arbejder på, de services vi tilbyder og morgendagens logistikløsninger.

ashish

Jeg har 8 års erfaring i logistikindustrien – de sidste 4 år har jeg tilbragt hos ColliCare Logistics Indien. Jeg er taknemmelig for ledelsens støtte i både Indien og på HQ-kontoret i Norge. Vi har et godt kommunikationsflow, og vores operationer forløber nemt, hvilket betyder, at vores geografiske afstand ikke er en udfordring.

Jeg sætter stor pris på muligheden for at lære nye ting samt chancen for at vise mine evner på mit ekspertiseområde, opbygge min selvtillid og personlig udvikling.

Rikita Arya Executive – Sales Coordination