Hvad vi kan tilbyde dig som praktikant

Er du i gang med studier og på udkig efter en praktikplads i logistikbranchen?

Blev en del af vores team og vær med til at skabe fremtidsbaseret logistik løsninger og få indblik i et hav af muligheder i mens du er praktikant hos os!

Som praktikant for ColliCare kommer du til at arbejde sammen med et stort hold og du får et stærkt kendskab til logistik branchen.

Er du nysgerrig på din første jobmulighed?

 

ColliCare er en gruppe som i øjeblikket er etableret i 13 lande. Vi vokser hurtigt og etablerer os på nye markeder allerede dette forår. 

Vækst og udvikling sker hurtigt i ColliCare, hvilket skaber grundlaget for en kultur, som opmuntrer nye ideer og nytænkning. Vi har brug for dig på vores team til at færdiggøre og forbedre de projekter, vi er i, skabe nye projekter og finde på nye forretningsideer. 

Vi forventer, at du er nylig færdiguddannet med en frisk up-to-date viden og tankegang. 

Vi har brug for kloge hoveder, gode hænder, og nye øjne til at fokusere på morgendagens logistikløsninger. Sammen kan vi finde de bedste løsninger. 

Du får mulighed for at arbejde med spændende opgaver i et internationalt miljø. 

Vi lover en stejl læringskurve og mulighed for personlig udvikling. 

Endelig kontakt os - vi vil gerne tale med dig!

ria-2

Som studerende er fleksibilitet mellem arbejde og studie meget vigtigt. ColliCare lod mig prioritere begge områder. 

Hos os arbejder vi som et team – naturligvis inkluderer det, at alle hjælper til, når arbejdsbyrden bliver lidt for stor. Jeg har altid noget nyt at lære, så jeg kan udvikle mig; 

At jeg altid har noget at lære, så jeg kan udvikle mig, betyder, at jeg altid ser frem til at møde ind på arbejde. Mandagstræt? Aldrig!

Ria Jani Student - Marketing